Pinkly haftaya kurtaj olcam. Ikiz gebelik yasiyorum iki bebegin de kalp atisi duyulmadi. 7. Hafta kalbi duyulmayip sonra duyulan hic oldu mu
Yaseminnnnnnn Pinkly bende 7 haftada duyuldu kese bos gibi gozukuyodu 7+4uncu gun gorundu karından ultrason vajinalda kesin duyulur ama bence erken onun icin 9 haftaya kadar bekleyen var
Tugce28 Pinkly hemen kürtaj olma bekle bence geç döllenmeyse geç duyuluyor 9.hafta da duyan duymuştum hiç belli olmaz hemde ikizlermiş birinden birinin duyulmayacağı ne malum bazı doktorlar kendine ne kadar güveniyor ya
Mervesbora Pinkly banada bekle dedi dr 12 haftaya kadar 8 yada 9 da duydum ben 7 haftada alalım demişti.
Pinkly Vajinal bakildi kizlar. Gelisimleri durmus dedi doktor. Haftaya sali yine gel baska bit uzman doktorla inceleyeceğim dedi. Hic bir şekilde kalp atisi yoktu. Genetigi mi bozuk bilmiykrum. Cok uzuldum cok yıprandım bu süreçte.
Aynuraslann Pinkly başka bir hastane başka bir doktor dene bence canım banada 5.haftamda kese boş dedi bir saat sonra özele gittim hemen duydu kalp sesini İnşallah sağlıklılardır🙏🏼