TgceSrbst Vallaha hep buraya belirtiyorum ama gerçekten asiri korkum var yaklastikca daha da korkuyorum yaaaaa
dmtbrcnr TgceSrbst 35+6 benimde ve inanılmaz derecede korkuyorum 😓hem bir an önce zaman geçsin bebeğime kavuşayım istiyorum hem de hiç bilmediğim bir süreç olduğu için çok tedirginim bütün duyguları aynı anda yaşıyorum 😢😢
Mervenur_kcbs TgceSrbst aman korkma kız herkes nasıl doğruyorsa bizde öyle doğururuz dert etme bir anda biterr içini ferah tutt 🌸🌸
yumukeller TgceSrbst 35+5 günler yaklaştıkça heyecan artıyor korkuda var ama Allah yardım edecektir hepimize içini ferah tut iyice karamsarlık yaratma kendine. Sonunda o minicik canı kucağına almak var o herşeye bedel 😊😊
Mervenur_kcbs dmtbrcnr ay bende hiç doğum yapmadım ama hiç korkum yok amaan diyorum fırt diye doğuracam🙈😂
Mervenur_kcbs Olur olur içini ferah tut kimler kimler doğuruyor bizmi doğuramıcaz bebişler sağlıklı gelsinlerde
Blackpink Dogumum olucak 6 yil gecti aradan. Bebek kanala girmis 36. Haftadayim ama erken dogcak diye cok korkuyorum