buseyusuf27 Ruzgarinannesii valla ben saf olarak yıkadım yakıyor baya ama gecırıyo dayanabıldıgım kdr dayandım cok skur gectı sonra bı kac gun tekrarladım sızınkı yayılmıssa bıran once yapın derm yoksa allah korusun kansere kadar gıdıyor sonu bnmde 5 tane flan vardı sırkeyle gecırdım ıste
helenismom Canss yakarken iğne ile uyuşturma işlemi yaptılar mı ? İleriye doğru bende tekrar çıkma ihtimali var o yüzden sormak istedim
Canss helenismom yaptılar tabi bana da çıkabilir çalarsa normal doğum yapamazsın demişti doktorum tekrar çıkmadı hamileliğin sonlarında smear testin de temiz çıkarsa bi sıkıntı görmüyorlar normal doğum için
helenismom Canss ben 1,5 sene önve yaktırdım tekrar cıkmadı ama yine de smear testi talep edeyim o zaman bende normal doğum istiyorum çünkü
Deniz-67 buseyusuf27 bizde bugun gittık sıgıl dedı ben et benı sanmştım yakıcaz dedı bir ılac verdı eczane hazırlıckms ılacı 2 dk sürür dedı dok.az acır dedı
buseyusuf27 Deniz-67 yakınca yine cıkıyor bna sogutma yaptılar ısr yaramadı ılac verdı buyuttu bndr sırke ıle yıkadım bı kac gun sonra tertemız 😁 yıne sız bılırsınız
Deniz-67 buseyusuf27 bende sımdı sirke denıyorum her wc gitgnzde pamuk ilemı suruyorsunuz nasıl yapıosunz
zepbjk Ozge_123 ya siğil dediğiniz tam olarak nasıl bende sivilce gibi bişey farkettim çok minik ama bilemedim :/
buseyusuf27 Deniz-67 elıme döküp yıkıyorm yakıyor baya ama dayanabıldıgınız kadar dayanın sonra suyla yıkayın 1 gun arayla tekrarlayın 3-4 güne gıdıyor