Ozlem-kk İlk gebeliğim, 20/4 olduk ama ben hala bebeği hissetmedim hissetimse de anlayamıyorum.Siz ne zaman ve nasıl hissettiniz nasıl anladınız geç hissedeniniz oldu mu acaba??
Minegkhn92 Ozlem-kk sırt üstü yat canım ben ilk zamanlar öle hissediyordm 19. Haftadn snra hissrttim çok şükür👍🏻Uykuya geçtiğinde genelde hareketleniyor .
Merveeeeeeeeeeeeeee Ozlem-kk ben ilk 19 haftamda hissettim çok hafif tenine parmağınla okşarsın ya öyle ama şimdi daha yoğun hissediyorum ama doktorum ilk gebelik olduğu için 24 haftaya kadar yolu var demişti yakında sende hissedersin inşallah çok hüzel bir duygu😇
Senaaay Bende 21. Haftamda hissettim canım. Erkek bebek erken hısedılıyomus bu yuzden cok moralımı bozan oldu ama karın yapısıyla da alakalı. Az bıraz sabır. Zaten böyle pıt pıt eder gbi. Mınnacık ama muhtesem bır duygu
Ozlem-kk Merveeeeeeeeeeeeeee ya böyle karnımda damar atıyo gibi bişi de hissediyorum ama tam ne nasıl oluuo tecrübesiz olduğum için anlayamıyorum, endişeleniyorum haliyle🙄
Aksoytetik Ozlem-kk bende 20/2yim pıt pıt şeklinde keyfi gelince hareket ediyor kızım ama öyle tekme atmıyor daha tabi