Tugcngz Agjflgknn 22’de detaylı ultrasonda 500 gr’dı 25 haftada 800 gr’dı kısmetse carşamba gidicm bakalm ne kadar
Merve2016 23 haftada 580 gram dedi normal mi dedim normal dedi ama sonradan baktım bu programda 600 650 gram olması gerek diye yazmıştı . Kızım da o haftalarda 600 kusurden fazlaymış kızım 3 kilo 100 gram doğdu bu ondan da zayıf doğacak galiba🙄
Ilknur16 Agjflgknn Yani özellikle yediğim bir şey yok ama genel olarak iştahlı biriyim gerçi kendim de toplamda 4 kilo almışım 23 hafta da 🤭
Agjflgknn Ozgecetindag hanımefendi çocuğumda bşr sorun var demek ki siz iyi misimiz ? Kaprisinizi azarlamınızı kocanıza yapın biz sizi burda çekmek zorunda değiliz Kompleksli misiniz nesiniz cevap verme o zamam Allah Allah
Ozgecetindag Agjflgknn doktorun acık acık problem yok diyo ama sNa göre sorun var öylemi? Allah sana akıl fkir versin. Daha büyük dertler vermesin
Agjflgknn Ozgecetindag doktorum bana problem yok demedi nerede okudun onu. Allah sana akıl fikir ve iş güç versin. Her postun altında insan azarlıyorsun. Ne kadar kaba bir kadınsın.
Ozgecetindag Agjflgknn ben mi azarlıyorum? 😅😅 senin gibi biri daha vardı bir sen bir o başka kimi azarlamısım acaba ay neyse sana laf yetiştirmekle kendimi yoramıcam kolay gelsin sana
Agjflgknn Ozgecetindag ne ben ne başka biri işine bak boş konuşma. Git kaynana postlarıma herkes burda derdini anlatırken senden izim almıvak