Sevgikaplan07 19231923 ya bende anlamadım acıkcası resim yükledim sayfama kız gibi görünüyor dedi bakalım yarın gidicem nasıl görünecek merak ediyorum 😇☺️
Sevgikaplan07 Beyzabzc ayy bakalım benımde içime öyle doğuyor gibi ya ben erkek hissediyordum ama 16 haftalıkken kız gibi dedi 17 haftamda yine gel dedi yarın gidicem bakıcam
Sevgikaplan07 Zuzucuk84 ya evet bizimde her gittiğimizde ölçümleri yapılıyor ama cinsiyet net degıl dedi yarın tekrar gidicem inşllah
Sevgikaplan07 Mydarlin mekanı cennet olsun inşallah rabbim yerini doldurur inşllah bu güzel duyguyu tekrardan yasarsın sağlıklı bir sekılde kucağına alırsın 🙏🙏
Sevgikaplan07 Guluss35 banada 16 haftada yüzde vermedi ama kız gibi görünüyor dedi 17 gel dedi yarın tekrar gidicem bakalım 😁
Guluss35 Sevgikaplan07 özelde gittiğimde demişti aynı hafta devlete gittigimde sölemek istemedi önce ben ısrar edince kızaa benziyo dedi sonra ikisi hem fikir oldu kız dedi detaylıya gırdım daha cıhazı koyar koymaz kızın oluyo hayırlı olsun dedi 🤗
Sevgikaplan07 19231923 vala kız gibi görünüyor dedi kesin birşey diyemem ama dedi 16 gitmiştim 17 tekrar gel dedi gidicem yarın bakalım
Annesinin_Busesi Sevgikaplan07 Detaylı ultrasyonu bekle canım şahsen ben öyle yapacagım o zaman kesin sonuc oluyor diyorlar gerçi yine nasıp 🥰