Eceslh Ay-Bek umarım hayırlısıyla atlatırım canm birazda doktorla ilgili yaşamadan göremeyiz ama ne kadar bebek gelse canımn içi olsada korkuyrm güle oynaya sezeryana gircm diyemem
Ay-Bek Eceslh Tabii insanda ister istemez korku oluyor ama korkma uyuştuktan sonra kolay oluyor hissetmiyorsun hiç
Wonderanne Ay-Bek 64 günlük ve çok gazlı çok nazlı çok huysuz büyüdükçe düzelir insaAllah atak dönemlerinde mahvediyor beni
Ay-Bek Wonderanne olabilir öyle de canım neden küvezde kaldı. Erkek bebeklerin gazı daha çok oluyor diyorlar
Wonderanne Ay-Bek 38de 35le uyuu doğdu şu yutmuş atamamis solunum sıkıntısı vardı onun için aldılar ama o iki üç günde düzelmiş özel hastane ya sırf para için fazladan bir hafta daha kuvezde tuttular kilosu düşük falan filan diyerek
Wonderanne Ay-Bek evet masaAllah doğduğu anda bile emme refleksi çok güçlüydü bir gece yanımda kaldı emdi biraz küçüktü sadece hepsi bu ama şu an yaşıtlarına yetişti kilo ve boy olarak küçük bebek hızlı büyür dediler gerçekten de öyle oldu
Merve_seda Ay-Bek Maşalllah canım ne güzel her şeyi yazmışsın ☺️ Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Nasıl o kadar kilo verdin bende bşr ay oldu doğum yaptım göbeğim duruyor hala
Ay-Bek Merve_seda Sağol canım amin inşallah. Bilmiyorum ki birden verdim canım ama bende de göbek var hafif
Merve_seda Ay-Bek ben de on kilo verdim ama göbeğim duruyor ve ikinci doğumumdu ilkimden 3 kilo bana kalmıştı 🤦♀️