Merhabalar canimiz annelerimiz ben dogum hikayemi yazmak cok istedigim halde yazmadiim bekeldim ben 8 ay önce dogum yaptim dogum hikâyem söyle idi 🤰🏽 yaklasik 32 haftaliken basladi gelmeye acillmam oldu yavas yavas su sizintilari geldi ve cok erkendi direk Hastaneye gittim sancarim var sanirm acilmam da var oyle gözetledim dedim sonra beni once nst ye sonra cati muaynesine yolladi acilmaya bakti3 santim idi cok sasirdilar sanci yok acilma var di bana gore sancim hafifti nast gore dogum baslicak dediler cok korktum agladim sizladim istemiyorum erken dedim bana dedilerki ameliyat olcak sen ve bebek ölüm riski var dediler , iki gun durdurmaya çalıştılar sonra ilcede oturuyoruz daha imkani olan hastanye gonderdiler onlarda ayni sryi söylediler com korktum sonra birden mucize oldu acilmam durdu su sizntisi devamdi sancilar azaldi eve gönderdiler iki hafta gecti tekarsr basladi cok zorlandım com kötüydü ama geceyi nasil gündüz ettim bilmiyorum kac kez gidip geri geldik eve bilmiyorim bildigim tekvsey asiri yürüyüş ve aşırı hurma yemem pek yarmadi suan kizim yanımda uyiyo mışıl mışıl 8 aylik oldu prensesim ve suan hamileyim korkmuyorum cunku allah sabir veriyo hepinize allah sabir ve guc versin korkmayın kimsenin kotu hikayeleri sizi tetiklemezsin bazilari iki ikinmada geliyo bol sans anneler 😍