Cnnhls Kızlar kaç aylıksınız oruç tutucakmısınız? Bu konu çok kafamı kurcalıyor tutmak zorunlu değil hamileyken çünkü size muhtaç bebek çünkü sizler ne yapıcaksınız 😔😯
Nurce Cnnhls ben tutmayı düşünmüyorum canım benim eşim doktor tutarsan bir sıkıntı olmaz diyor ama ben yine de zayıf olduğundan da dolayı tutmayacağım oruç bu sene ..16+2 yim 🤰🏻
Fatmasp Cnnhls Tutmucam çünkü Bebek besin bulamadı mı senin depondan yemeye başlıyor o da güçsüz düşüreceği için tutmucam 🙂
DidemYldrm Cnnhls ilk aylarım olsaydı tutardım ama 28 haftalık oluyorum bebeğimin en fazla kilo aldığı zamanlar o yüzden Tutamıcam çok isterdim ama
Cnnhls Benimde demir depom boşaldı 7 ye düşmüş değer bebek çekmiş vücutta ki demiri sağlıklı beslenmek gerek depoları bebek bitiriyor yoksa 😔
goflak Cnnhls canim bence tutma oruc. Bende 4 bucuk ayligim tutmicam. Sekerimde dusuk sık beslenmem gerekio doktor oyle dedi. doktorunada sorarsin canim o daha iyi bilgi verir en azindan. Demin yazdim cevap ama yazim nereye gitti bilmiyorum 😂😂😂
Babiessss 19 haftalığım tutmaya çalışcam inşallah. Kendimi yormadan bol uykuyla geçirmeyi düşünüyorum. Oruç tutmak hamilelere şifadır çünkü 🌼
Mineszn Cnnhls 26 haftadayız ve tutmıcam doktorum eğer tutucam dersen haftada 2 kere geliceksin suyuna bakıcaz dedi ve şuan kilo alma zamanı o yüzden tutmıcam