goflak Kızlar cerrahpasa ali benian doktorundan nasil randevu alcam bana yardim edin lutfennnnn. Aramadigim yer kalmadi bulamiyorum. Renkli ultrason icin gun almam gerekiyor 🙁
goflak Eliftuba sagol canim benim bende aldim gecen gun. Kimse cevaplamadi bende bulamadm megerse bende sayfa yuklenmiyormus. Esimin telden aldim cok sukur 14üne randevum. Sen ne zman gidiyorsun 😊
Eliftuba goflak bende 16sına alabildim randevuyu . Madem önce gidiyorsun gittikten sonra deneyimini bekliyorum🙂
goflak Eliftuba canim yazcagimi soylemistim sana doktor konusan biri degil. Lafi cimbizla alion agzindan. Bebegim saglikli cok sukur de suyum yukselmis hic bisede anlatmadi. Kendi ozel doktoruma gitcem muayneye bakalim o ne dicek. Insallah seninde bebegin sagliklidir canm 😙
Eliftuba goflak yaa teşekkür ederim unutmamışsın😊 çok sevindim sağlıklı olmasına konuşmayan doktorlara da uyuz olurum ama elinize rapor gibi bişey verdi dimi kendi doktoruna göstermek için
goflak Eliftuba evet canim rapor verdiler elime 😊 bende doktorun agzina bakiyorum bise dicek diye 😂😂 bitek suyu yuksek bebek iyi dedi okadar 😂😂 aman yavrumuz iyi olsunda yeterki bise konusmasin.
Eliftuba goflak ben de bugün gittim benimkininde suyu yüksek çıktı muhtemelen şeker var dedi doktor. yükleme testi yaptır dedi . Sen kendi doktoruna sordun mu su meselesini