Tgbab Sugibi aynı durumdayım ve daha 24 haftalık bütün hakkını kullanmıssın artık hep sola yatacaksın dedi doktor. İnanılmaz zorlanıyorum
Sugibi ilkbahar doğumda size ve bebeğe sıkıntı çıkardım peki zamanında mı oldu bebeğiniz Rabbim hayırlı eylesin bu arada
Prvnn Bende yasadm canm ilk gebeligmde bobregemi baskı yapiyodu genişleme olmuştu ama dgumda hiç bir sıkntı olmadı ve 40+5 ’te dgurmustm bnde oglumu
Ilknur16 Bende dün akşam şiddetli böbrek ağrım olunca bugün doktora gittim bendede genişleme başlamış şuan çok fazla yokmuş ama 23 haftalığız büyüdükçe genişleme artabilir dedi doktorum, ilerlememesi için bisey yapabilir.miyiz acaba
Skysky Ilknur16 ha### h Hamilelik sürecinde çok sık rastlanan bir durummuş böbrek genişlemesi. Genişleme belli sınırlarda kalırsa sorun olmuyormuş sadece baskıdan dolayı ağrı olabilirmiş ve genişleyen böbrek idrar yolları enfeksiyonu ihtimalini artırabiliyormuş. Bundan dolayı bol su içmek dışında yapılacak bir şey yokmuş. Doğum sonrası eski haline dönüyormuş.
ysm- Ilknur16 yapılacak bir şey yok malesef sadece ne taraftaysa genişleme o tarafa yatmamak gerekıyor onun dışında bol su ve takıp ediliyor sürekli
ysm- Sugibi 2 haftada bır kontrole gidiyorum daha doğuma var doktorum idare etmeyebilir stent gerekebilir dedi..
Sahrammm Sugibi hem genişleme hem taş düşürme yaşadım çoğu kişi yaşıyor kuzum korkma doktorun zaten takip edecektir. Çok ağrın olursa parol alabilirsin 🙏
Eylul-mom3 Stend takılabilir benim de olmuştu 28. Haftada taktılar stend 37+8 de doğum yaptım 2 hafta sonra stendi çıkardılar çok zor oluyor sürekli tuvalet halı Allah kolaylık versin 🤲
Sugibi Teşekkürler kızlar hepinizden allah razı olsun 25. Haftadayım ben aslında mide bulantı için gitmiştim böbrekte genişleme çıktı ağrım yoktu tesadüf öğrendim. Kanımda enfeksiyon çıktı bide idrar yollarımda demek oda böbrekler alakalı olabiliyor Rabbim herkese sağlıklı hamilelik ler versin 8 yıl sonra olan mucizem inşallah daim olur🙌
Sahrammm Sugibi hiç merak etme canım benim öyle güçlüler ki meleklerimiz sen kendini strese sokup üzme meleğini de kendini de inşallah düzelir herşey 😍 sağlıkla zamanın da gelsin inşallah ❤️