Mhtap4467 Her an tuvalette olmaktan psikolojim alt üst oldu gerçekten. doğuma kadar artık böyle mi olacak acaba ya:( sizler ne durumsanız hanımlar🌺
Mhtap4467 irva bide alttan muayene oldum.canım da çok acıdı.bağırdım baya.2 gündür de sızlıyor her wc de
Poyrazefenin_annesiii Valla 36 haftadayim wc ile kanka olduk yarım saat ugramasam dariliyor zavallı 😏 bı yere çıkamıyorum ne zaman geçecek acaba 🙄
irva Mhtap4467 Benimde öyle baş aşağı döndü 28.haftama giricem.Baskıdan dolayı çok wc gidiyorsun bende öyleyim.Alttan muaynede kastın tabi kendini acır.😊
Mhtap4467 Tatlisannedilekk bide gittiğime değse.iki damlacık🙈 wc den kalktığım an bile yine tuvaletim varmış hissi var😬
Tatlisannedilekk Mhtap4467 bebek baskı yapıyor cnm normal artık ama sürekli git gel git gel insan yoruluyor
Mhtap4467 Tatlisannedilekk ileri haftalarda olanlardan yazan yok sanırım anladığım kadarıyla doğuma kadar böyle olacak
Omerberat Ben de 36+2 WC den gelemez oldum.afferdersiniz o da çoğu zaman iki üç damla 😂 baskıdan dolayı oluyor normalmiş Ama git gel yorulduk vala 😉