morbahce 33 haftalık hamileyim canım yaklaşık bir haftadır ishal öksürük vardı hatta post açmıştım yaşayan var mı diye tabi yazan olmadı o ayrı 😆 3 gün önce kayınbabam ateşlendi ve test yaptırdı pozitif olduğunu öğrenince ertrsi gün hemen eşimle bende yaptırdık çünkü her gün beraberiz kayımbabamlarla. Kan testim temiz çıktığı için çubukla yapılan asıl testte negatiftir diye düşünüyordum gece 11 de sağlık bakanlığından geldiler normalde sonuç ertesi gün çıkacak diye biliyoruz. Benimki pozitif eşiminki negatif çıktı 🤷🏻 3 gündür evde ayrı ayrı yaşıyoruz resmen sağolsun kahvaltımı meyvemi yemeğimi hazırlayıp getiriyor. İki gündür koku tat kaybı var. Başkası dese inanmazdım ama resmen ne yediğimi anlamıyorum tamamen gitti ikiside. İlaç vermediler ama bol su tüketmemi ve c vitamini almamı söylediler. İshalim devam ediyor ve gribe dönüştü hastalığım hapşuruyorhm sürekli burnum tıkanıyor falan. Arada bi tansiyonum düşüyor aniden ve çarpıntım oluyor kalbim çok hızlı atıyor yatınca geçiyor. İnşallah hepimiz atlatırız sağ salim