melegegebe bltern1 canim . Doktorum kanama varsa alttan almanin manasi yok demisti bende de kanama vardi agizdan aliyordum. Evet yan etki yapiyor ama ben alistim bazen yapmiyor bazen yapiyor. Ama fazla sürmüyor 1 saat sürüyor . Alttan da kullanmistim alttan alinca evet hicbir yan etki görmedim
bltern1 melegegebe kanamam yok kanama alanım var kesenin yanında benden kan olarak bişey gelmiyor.. Alttan alsam nolur acaba içemiyorum çünkü bayılacak gibi oluyorum
Humbug bltern1 merhaba bende 6 hafta 3günlük gebeyim, günde 4kez 3üvajinal 1i ağızdan olmak üzere progestan alıyorum. Vajinal bir sıkıntı olmuyor ama oral sersemletiyor uyku hali yapıyor, beni doktorum uyarmıştı, bu yüzden gece yatmadan önce alıyorum,
bltern1 Humbug kesemin yanında kanama alanı var ya bende alttan almak istiyorum bi sorun olurmu acaba bilmiyorum ağızdan alınca bayılacak gibi oluyorum
Humbug bltern1 ağızdan alınca malesef yan etkisi o sersemletio seni, bence doktora sor fitil uygun mu snn için
Zeynep_cagdas Ben de vajinal alıyorum. Vajinal kullanmanın daha etkili olduğu söyleniyor. Doktorlar da genellikle vajinal kullanımı öneriyorlar. Gece kullandığım neredeyse hiç dışarı çıkmıyor. Çok fazla kullandığım için uzman oldum artık 😂😂 ama sabah kullandığım ne kadar yatsam da bir miktar geri geliyor. Tamamen çıkmıyorsa birazının gün içinde geri gelmesi normal endişe etmeyin.
bltern1 GamzeEgemen kesemin yanında kan birikintisi var ondan dolayı alttan alırsam bişey olurmu diye endişeleniyorum ağızdan alamıyorum artık en son dün sabah içtim ve hala başım dönüyor çok ağır yan etki yapıyor
GamzeEgemen bltern1 kuzum en iyisini doktorun bilir. Alttan diyorsa alttan al agizdan diyorsa agizdan al Sonucta kanamanin derecesini ve yerini doktorun iyi bilir ve senin icin ne oneriyorsa oyle devam et . Evet ben de hamileligimin basindan beri progestan 200 mg alttan iki tane kullandim. Kesemin yaninda kilcal damar kanamasi vardi. Dusugu de önluyor. Ama sen kullanma yontemini doktorun onerisine gote uygula bir bildigi vardir
bltern1 Evloilfkan neden kanama yaptı acaba hiç duymamıştım herkes vajinadan öneriyor aslında.. Bende yarım sat etkisi olsa ağızdan alırım ama en son dün sabah içtim hala başım çok kötü…
Evloilfkan bltern1 Fitil kanama yapmadı canım. Kesenin etrafında kanamalarım vardı. Fitilleri koyduktan sonra hep dışarı kanamam olunca korktum bende. Ağızdan alıyorum. Yarım saat süren bir sersemlik yapıyor sonra geçiyor. Vajinal aldığım dönemlerde hiç bir yan etkisini görmemiştim. Vajinal almak çok daha kolaylık.
bltern1 150_gelartik kanamam yok kesemde kanama alanı var onuda ben bilemiyorum ultrasonda görünüyor doktora sordum alttan alabilirsin 😊
150_gelartik bltern1 ay kızlar 2 saat önce içtim benim de başım dönüyor valla. Doktor gece iç dedi o da bulantıyı artırıyor sabah . Kusuyorum