Kubraarsss gulumse0611 aynen öyle 30 dan sonra tam olarak hamilelik ne demek onu anlıyosun inşallah canımm hedefin 37 olsun ben kendimi sürekli 37 ye adepte ediyorum ♥️😅
gulumse0611 Kubraarsss bende bende 🤗 ama aşama aşama gidiyorum şimdiki hedefim 30 olmak 🙈 allah nasip ederse tabi bakalm ondan sonra nasıl geçicek görürsek inşallah 🤲🏻
Aysun_Tugra Kubraarsss bana da 37 de alırız dedi inşallah göreceğiz 37 yi 🤗 kiloları geçen hafta 1997 ve 2028 gr dı. Doktor iyi dedi. Tabi ikiz oldukları için normal 🤭 pazartesi bakalım ne kadar olmuşlar
Kubraarsss Aysun_Tugra bende ikiz oldukları için biraz küçük olurlar diyorum gönül isterki iki kiloyu geçsinler kuveze girmeden hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah ♥️
Aysun_Tugra Kubraarsss evet hepimizin temennisi o inşallah küveze girmeden kucağımıza alırız miniklerimiz 🙏🥰 benim ilk doğumum da erken oldu bebeğim aylarca kaldı küvezde o yüzden çok korkuyorum ama çok şükür şimdi doğsalar bile çok fazla kalmazlar
Mami90 gulumse0611 aynen benimde öyle oluyo nefesim kesiliyor uyumada zorlanıyorum bir türlü yatarken rahat pozisyonu bulamadım
gulumse0611 Mami90 bnm acıma olmuyo nesef sıkıntımda olmuyo ama çok çıkıyo sıkışıyomu merak ediyorum kaçıncı haftadasın belki sizin daha ileridedir ondan
Durudora Ay bende 22 oldu ya 35 hafta oldu nasıl oldu anlamadım ama Doğumda 15 gidiyormuş ikizler de gider mi ki