Ayza_52 Bugün tarama testi yapildi doktora dedim bebegim adete gore 12+3 bana dediki hayir ultrasona gore 13 falan olmus dedi bu kotu birseymi. Bir aydır bebegi gormedim diye heyecanliydim onu izliyordum sormayi unuttum. Bu kotu birsey mi
OzgeSahin2 Ayza_52 ayy kiyamam sanmiyorum sorun olacagini bende 13 haftaligim 5 gun sonra kontrolum var 1 aydir gitmiyordum insallah iyidir kuzularimiz.
Minikjelibonum Ayza_52 hayır hiç sorun yok gelişimi iyi demekki ikili tarama yapıldımı ense ölçümü falan
Seyda83 Ayza_52 HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ İKİ HAFTA İLERİDE.VE BU Bİ SORUN DEĞİL İKİ HAFTA VEYA GERİDE OLMASI NORMAL SAYILIYO.GAYET SAĞLIKLIYIZ🥰
Ogrtmnanne2 Ayza_52 bizim günümüz aynı biz de iki gün öne yaptırdık bizimki de 6 gün ilerde ama birşey olmaz dedi doktor biz defalarca sorduk geriden gelmesin de ileride 2 haftaya kadar problem yok dedi
Ayza_52 OzgeSahin2 inanki okdr korkuyoruz ya Allah koruyor biliyo musun ne zaman gtsem agliyorum bugun hareketini gördüm elini yuzune koydu çekti sonra ayagini koydu Allagim dedim sen candan can yaratiyorsun onlari koru dedim. Bizim gucumuz yetmez onlari korumaya gormuyoruz konuşamıyoruz Ama Allah koruyor
Gulsens OzgeSahin2 ya insan tedirgin oluyor ben de 12 haftalığım bir aydır gitmedim Nasıl iyi mi diye içim içimi yiyor inşallah iyidir bebişlerimiz😊
Ayza_52 Minikjelibonum canim ense ölçümü yaptim bana dedi zeka testi dusunuyormusun hayır dedim dediki ne olursa olsun doğuracam mi diyorsun evet dedim. Zaten dedi ense olcumu normal cikinca zeka testi cok gerekli olmuyor ben hekimim mecbur isticem ama yapip yapmam size kalmis dedi. Ultrason resmi var canim ense ölçümü falan nerde yazar ki bakayım
OzgeSahin2 Ayza_52 aynen oyle guzelim ilk yavrunsa seninde bambaska oluyorlar allahim esirgesin hepsini cok merak ediyorum nasil iyimi diye bide burda anne karninda bebeginin kalbi duranlar falan oluyomus aklim surekli yavrumda
Cancazim Bizimde adete göre 14 Ama ulstrasona göre 15 haftalik. Doktora sordum ne iyi ne kötü birşey dedi yumrtlama günüyle ilgili dedi