Asel61 Sdnr15 dakka tutun sancılarınıza 5 dakika da bir gelmeye başladığı zaman doktora gidin bi dış alın ılık iyi gelir
Sahika8989 Sdnr15 gitme benimde oyle geldi sabahina gelir yada bugun gelir bekleyin hafif hafif yuru korkma
Sdnr15 Sahika8989 hastaneye gittim bebek 4500 kilo olmuş pazartesi gel dedi bakalim dedi enson perşembe direk sezaryan olucaz gibi görünüyo
Sahika8989 Sdnr15 aslinda en guzeli cok iriyse bebegin sezeryan olman daha iyi senin icin bence israr etme normal dogum die
Sdnr15 Sahika8989 Aslında İlla sezeryan olmam normal doğum olurum diye tutturamadım ama bir pazartesi gününe kadar bekleyelim dedi doktorum kendin sancım çoğalırsa Normal doğurursun dedi Perşembe günü de kadar normal doğum olmazsa sezeryan
Sahika8989 Sdnr15 ben diyodum benim bebegim iri seninki daha iri masallah gobek boyutun nasil buyukmu iri mi
Sdnr15 Tubask öyle olsa yatışı yapardı bu gün ama kızlar bu arada kartal lütfükirdara gidiyorum bütün kontrollerim orada oldu hemotoloji hastası olduğum icin
Prensesim2018 Sdnr15 ben dogum agrıları var dıye gıttım kontrol edıldım alttan ondan sonra nısanım geldı ve agrılarım cok fazla sımdı