Nur1126 tuubaeylulanil limonu mu doktor önerdi sağlık ocağındaki eve de yeme dedi kan sulandırıcı etkisi varmış ama ben limonu sıkıyorum sulandırıp içiyorum miss
tuubaeylulanil Nur1126 evet benim başka başka sprunlarda var belki onsan dolayı demiştir ama suya kat evet tansıyonunu dengeler en azından inşallah sağlıkla kavuşuruz hepımız yavrularımıza🤲🏻
corekotu_1 Nur1126 canim 2bucukluk ya da 5 litrelik bi sisede goturebilirsin ben oyle yapiyordum hep. Artik gunluk ne kadar tuvalete gittigine bagli litresini sen ayarlarsin kendine gore
Nur1126 Merve-c daha ölçtürmedim ben pazar toplamaya başlıcam ama neyin içine nasıl yapılıyor bi kaba yapıp şişeye mi boşaltılıyor onu merak ediyorum
Masalin_annesi Nur1126 yoğurt kovasında yoğurt kokusu olur ben tasa yapıp 5 lik bidona boşalttım her defasında ağzını kapttım bi koku almadım
Deletedmom411 5 litrelik su şişesi alın marketten onu boşaltın, maşrapa nın içine yapıp şişenin içine boşaltın 😊 bu kadar
Balbebegimm Nur1126 Merhaba, geçen hafta yaptırdım ama bana yatış verdi doktorum hastanede yaptım yani. Bi bidon verdiler sabah 8 den ertesi gün sabah 8e kadar o bidona yaptım.
Suude Nur1126 İdrarda o şekilde çıktı cuma günü hastaneye gideceğim. Ebe pek güvenmiyoruz bu testlere hastanede birdaha baktı dedi. Onun için ilk kadın doğuma gideceğim sonra kendi doktoruma da baktıracağım
Suude Nur1126 Bilmiyorum cnm kesin gebelik zehirlenmesi demedi olabilir dedi. Bende ilk devlete sonra özele kendi doktoruma gideceğim. İnşallah yoktur. Ama daha 29.haftada doktoruma randevum vardı gittim ve hbirşey demedi bakalım. Allah kosun ya.