Lalammm Kzlar bolgeye ozlem arasa giden vrmi ay sonunda birakiomus uskudara kndi ywrini acmis moralim bozuldu iyice ya yari yolda kaldk uskudar uzak 🙄
melankoliningunlugu Lalammm ay gerçekten mi? Bende 9 haftalıkken ilk kez oradaki Sevil hanıma gittim ondan sonra dedim ki birde Özlem hanımı deneyim cinsiyet için giderim demiştim. Üzüldüm şu an
Lalammm Ylmzelif memnunmusnz ondan pek memnun olani duymadm da. Bende bilmyrm suan napcami yani kaldik ortada 😑
Ylmzelif Lalammm 2 ay önce bi yakınımız kendisine doğum yaptı çok memnun kaldılar hatta o hastanede en iyi Mine ve Pınar hanım diyolar diyede eklediler. Şu anlık bende memnunum ayriyeten instagram hesabından da doktoru takip ediyorum eski hastalarından çok çok iyi mesajlar alıyor ve bunları paylaşıyor. O yüzden içim rahat.
ArzuK34 Ylmzelif ben de şuan Pınar hanıma gidiyorum benimde 2 arkadaşım orda doğum yaptı ve memnunlardı ben de suan memnunum gayet ilgili bi doktor
Ylmzelif ArzuK34 bende memnunum. Bebeğimin karın çevresinde 2 hafta gerilik vardı önceden gittiğim hastanede biraz korkutmuşlardı beni erken doğum olabilir vs. Vs. Ama pınar hanıma geldiğimde çok çok önemli değil sadece zayıf bir bebek olur tedirgin olma dedi ve rahatlattı beni. Ve doğumumada 10 gün falan kaldı kendisi girecek ALLAH izin ederse.
Lalammm Ylmzelif az kalmis bn 29 haftadaym bu satgen snra kabul edermo baska dr alismakda zor tup bebek benimkide yaklasimi fln nasil hastaya sogukmu yksa sicak kanlimi
Ylmzelif Lalammm bende kendisine 1 aydır gidiyorum başlarda tereddüt ettim acaba nasıl yaklaşır doğumuma 5-6 hafta var ilgilenir mi vs. Diye ama gidince boşuna tereddüt etmişim dedim. Öyle suratsız ilgisiz bir doktor değil ne sorarsanız sorun gayet güzel cevap veriyor ve hastasınıda rahatlıyor. Bi deneyim derim baktınız ısınamadınız o zaman başka doktor bakarsınız.
ArzuK34 Lalammm ben de geç gitmiştim şuan 33 haftadayim bi arkadaşım gece dogum yapmıştı gelmis sabaha kdar durmuş ben sordugumda gelir yaparız hallederiz sen merak etme demişti 😂
Lalammm melankoliningunlugu evet bide taaa uskudara cok uzsk deil ama malum trafik sartlariyla bna uymuyor acil durumda fln. Sevil hanimdan memnunmusun 10 haftikkken gtmsdm dusmusdum acilde o vardi tup bebek ddm biraz zor oldu bnm icin ozel dedim her bebek ozeldir dedi beni tersledi aksini idda etmedm ztn ama yani bnm anlatmak istedm baskaydi anlamadi bilemiom ya ozlemden sonra encok oymus tercih edilej ama kararsuzun bana ters turs konusmayan biri lazim pinpirikim zaten
ArzuK34 Lalammm 2 arkadaşımda normal doğum yaptı ben de normal istiyorum cati muayesenesi felan yapilmadi daha konusmadik yani bu konuyu 🤷🏻♀️
Kubrayzccc Lalammm Bende 1 kere Sevil ‘e gittim . Beni de tersledi , suratsız bir kadın o doktoru hiç beğenmedim ve bana yanlış bilgi verdi. Ben Pınar Hanıma gidiyorum , onda doğum yapıcam.
melankoliningunlugu Lalammm bende bir kez gittim Sevil hanıma. Yani biraz ciddi ama sonuçta sorularıma yanıt alabildim. Bende çok kararsızım ne yapıcagımı bilmiyorum
Ylmzelif Kubrayzccc Sevil için bende iyi şeyler duymadım ama ne hikmetse en çok hasta onda var ☺️ Pınar hanımada tavsiye üzerine gittim memnun kaldım açıkçası.
Lalammm Kubrayzccc memenunmusunuz pinardan peki bilgisi tecrubesi yaklasimi nasil ? 2 ay daha dursaydi keske o kdr insan yari yolda kalcak resmen suan
Lalammm ArzuK34 hayirlisi olur insallah saglikla dogsunlarda. Cati muayenesi kacinci haftada acaba bilginis varmi