Bebegmhazal Kızlar karnım çok hızlı büyüyor 24. Haftadayim sanki 7 8 aylık gibi karnım kocaman oldu şimdiden nefes almakta zorlanıyorum sonlarında ne hale gelirim bilmiyorum milletin küçücük karnı oluyor ne güzel ❤️😂
Elif_gur12 Bebegmhazal benimkide 28. Haftamdayım ama baksanız yarın doğuma gidecek gibiyim. İlk çocugumda karnım minicikti doktorum çok normal rahim büyümeye alışkın olduğu için karnın ilk gebeliğe göre büyük olur demişti
minikcasper Bebegmhazal iç karın ile alakalı canım benim 21+6 haftalığız ve belli olmuyo doğru düzgün doktora sorduğumda iç karnın geniş dedi bi taraftan belli olsun istiyorum bi taraftan da önümü rahat görüyorum işimi hallediyorum kıyafetlerim oluyo diyorum kafalar karışık 💁🏻😂 ilerleyen haftalarım ne olacak beklemedeyiz 😃
Gamzisderler Benim ilk gebeliğim 15 haftadayım ama benimde kocaman karnım sanırım yapısal kişiden kişiye fiziğe göre değişiyor hep imrenmisimdir zayıf ve top gibi karnı olan hamilelere 😂😂
Bebegmhazal Elif_gur12 hmm benim de 2. Gebeliğim ilkte de çok küçük değildi ama bu kadar hızlı büyümemişti
Gamzisderler Aysn6767 ne guzellll benimki kocaman hahaha bir iki ay onde gidiyor gibi geliyor bana göbek olarak 😂
CansuAbinik Bebegmhazal 34 haftalık hamileyim ama benim göbeğimde küçük. Doktor iç karın genişliğiyle alakalı bir durum demişti bana🤗
Sedaimm Benim de belim genişledi karnım da geniş 15.hafta bitmek üzere bir de karın çıktı epey 6 7 aylık oldum galıba😂