Tubacati Merhaba kızlar, gümüş kapak alırken göğüs bedeni önemli mi? Kapak kahverengi kısmın tamamını mı kapatmalı yoksa ucunu kapatması yeterli mi? İki marka xl olarakta model çıkarmış , emin olamadım. Kullananlar tavsiye verebilir mi?
Mirayse1 Tubacati canım xl yazan ürün boyutu değil stok koduymus satıcıya soruldu. Ben aldım xl normal boyutta geldi benm koyu kısmı cok geniş değil kapattı ama beniş olanları kapatmaz muhtemelen ama önemli olan ucu
Seyda83 Tubacati O GÜMÜŞ KAPAKLAR SQDECE UÇ İÇİN ZATEN.BENİM KAHVERENGİ KISIM NERDEYSE GÖĞSÜMÜ KAPATICAK TABAK KADAR BİŞE OLMASI LAZIM ÖYLE OLSAYDI😂
Tugbaslan3458 Tubacati ya bu kapaklar ne işe yarıyor acaba bilgi sahibi değilim de hazır post açılmışken öğreniyim önemli biseymi ne zMan ne için kullanilir canim 🙏🏻🤷🏻♀️❤
RuzgarsMommy Boyutu xl yok kahverengi kısım değil sadece ucunu tutuyor gümüş kapak Ben kullanıyorum ve aldığım normal tek kapakti beden vs yoktu
Tubacati RuzgarsMommy silverette ve silvernurse markası daha büyük boyutlu olarak xl gümüş kapak çıkarmış. Benimde kafam karıştı hangisini almam gerekir diye. Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için🙏
RuzgarsMommy Tubacati bunu sonradan çıkarttılar neden anlamadim ama. Benim de göğüs ucum irilesti ama sığıyor sadece ucuna geliyor zaten..
Pnrkrb Tugbaslan3458 Cogu insan cok memnum ben de basta memnum oldugumu dusunuyordum ancak zamanla o hassasiyetim asla gecmedi ve yara olacagi varsa yine oldu. Kaldi ki oglum 2 aylik ve 2 ay boyunca gece gunduz evde disarida hic ama hic cikarmadan hep taktim. Ama memnun olmayan olarak %5lik bi kisim vardir herhalde. Ben silverette almistim bir de ozellikle 🤷♀️