Capadocia50 Kızlar bugun doktora gittim 31 haftaya girdik 2 kilo olmuş bebeğim doktor dikkat etmemi söyledi sizde 31 haftalıkken kaç kiloydu 🖐🏻
Capadocia50 Kızlar bu kilo olayını çok taktım tekrar gittim tekrar bakıldı bi karışıklık olmuş 32. Haftada bebeğim 2 kilo olarak hesaplandı. Çok şükür allah bütün annelere gönül ferahlığı versin 🌺🌸
Edizinannesii Capadocia50 canım bende de ayni durum var. 30+3 teyken 1918 gr di şuan 31+3 olduk 1 haftada ne kadar aldı bilmiyorum. Doktorum un ve şekeri kesti🤦♀️ son haftalara doğru düzelir ama düzelmezse normal doğum zor dedi. Inşallah düzelirler 🤲
esradgzl Capadocia50 biraz tosun paşa olucak maşallah :) bende tam 31. Haftamda gittim 1875 gr. Dı iyi bakmışsın dedi doktorumuz. Yani biraz iri olucak bebeğin sanırsam.
Prenses58 Capadocia50 benim oğlumda kilolu son kilosunu bilmiyorum ama önden gidiyoruz şükür şeker felan yok o yüzden doktor normal dedi genetik olabilirmiş ki bende babası da kilolu imiş bebekliğimiz eğer şeker felan yoksa kafana takma canim