nil_sugra Betulll11 bizim kendi evimiz ama ailelerimize uzak olduğu için kiraya çıkacağız doğumdan sonra o yüzden buraya oda yapmayacağım. Beşiği iz vaar ama buraya kurmayacağım. Anne yanı küçük bir beşikle idare edip çıktığım eve belki oda yaparım. Yatak odamdaki aynalı şifonyeri bebeğe ayırdım bir de gardıropta bir bölmeyi bu kadar
Seval22 Betulll11 benim evimde 2 +1 küçük odaya evlenirken L koltuk aldım sadece birde mutfak eşyalarım sığmadığı için konsol almıştım ceviz rengi şimdi o odaya ahşap anne yanı beşik alıcam bide ayakkabılığımın yanında 40 cm lik bir boşluk var oraya şifonyer yaptırdım ıvır zıvır şeylerini koymak için eşyalarınıda gardrobumda geniş olan rafa askılık taktırdım oraya asıcam bu şekilde idare edicez 4 yaşına gelincede beşik gidicek montesorri yatak alıcam L koltuğun L kısmını çıkarıp iki kapılı dolap koyucam oraya
Betulll11 Seval22 Benim de aynı şekilde bir odam var L koltuk almıştım ama oda küçücük beşik koyacak yer yok mecburen yatak odasına koyacağım. O oda biraz büyük olsaydı koltuk da olsa orayı çocuk odası gibi kullanırdım.
MehZey Betulll11 🙋🏻♀️ bende kiradayim oda sıkıntım var ayrıca doğal gazı da yok evimin baharda yatak odasında kışın ve yazın salonda uyuyoruz ufak bı karyola aldım iki odaya da sığabilecek büyüklükte kıyafetleri için de kendi dolabimdan yer açmayı düşünüyorum 😏
Cinarinannesii_ Betulll11 Bizde sizin mantıkta ilerleyeceğiz yatak odasının bi duvarını süsleyip beşiği oraya koyacaz ben esktra dolap aldım sadece kendi dolabımda ayırabilecegim yerim olmadığı için 🙂
Betulll11 Cinarinannesii_ Benim de aslında pek acacak yer yok hele şimdi kışın kazaklar montlar dolap dolu oluyor ama yatak odası da bir dolabı daha kaldırır mı bilmiyorum 😅
elcinsadem Benim kızım İçin ayrı bir odam var ama oda yapmadım. O odada gönme dolap var . Dolap almadım . Sadece bir park yatak aldım . 2 yaşına gelince kendi istedikleriyle , kendi beğendiği figürlerle bir oda yapmak istedim .
Betulll11 Gumball Çok doğru dediklerin canm, amin Allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza inşallah.
Betulll11 Epifenomen Bu büyüyen beşiklere bakacağım ben de canm çekmecelerinden dolayı aklima yattı. Öyle olursa sığar benim de eşyalar.
62fatma Betulll11 benim yatak odamda da beşiği koyacak yer tam ayak ucumda nasıl olacak bilmiyorum yatağın kenarları duvar ve kapı😁
Reysare Betulll11 canım bende Oda yapmadım yanıma alıcam beşiği ayrı dolap yaptırcam sadece okadar ☺️
Seval22 Betulll11 benimde yatak odam çok küçük beşik sığcak yer yok mecburen o odaya koyucam bende gerekirse eşimle L koltukta yatarım hem o odam daha sıcak oluyor kış bebeği olcak
MehZey Betulll11 aynen öyle iki kapak bı çekmece eşime iki kapak bı çekmece bana İki kapak bı çekmece ona 😂😂
Cinarinannesii_ Betulll11 ben çocuk odası küçük olduğu için ve buraya taşınırken çocuk düşünmediğimiz için çocuk odasını giyinme odası ve fazlalık eşya odası yapmıştım ondan dolayı yatak odasında fazla yerim var Allah’tan 🙂
Deletedmom399 Betulll11 bizde oda yapmadık ama kendi dolabıma asla sığamazmışım. Bugün yerleştirdik ama hem dolabı hem sifonyeri ağzına kadar doldu. Kesinlikle dolap şart bence.
Cemrenur Betulll11 dolabimin kendim icin olan tarafını bebek için tahsis edicem inşallah. Eşimle bir gözü kullanicaz zaten ikimizin de öyle aman aman kıyafetleri yok sığıyor tek tarafa. Beşiği de anne yanına alicam dediginiz gibi sticker tarzi bi köşe yapmayı düşünüyorum renklendirhayatini sayfasindan alicam stickerleri😍 besik gelince resim atarım inşallah
Balsevgi Betulll11 valla ayrı oda bana çok gereksiz geliyor açıkçası o yüzden oda yapmadım. Çünkü yanımızda yatması gerekiyor kalmayacağı için oda yapmak mantıksız geliyordu hep. Anne yanı beşik aldım yatağımın yanına koydum. 3 kapılı dolap alıp küçük odama koydum oldu bitti. Odasını ayıracağım zaman güzel bir yatak alırım ☺️