MehtapAhmet Merhabalar kızlar . Vitaminlerim eksiklikler var halbuki süt yoğurt peynir vb çok tüketirim sanırım bebeğim depolarımı bitirdi 😂 Aynı durumu yaşayıp iğne tedavisi ile toparlayan varmı ? Birde hangi besinlere ağırlık vermeliyim ?
Hilal93 MehtapAhmet ben kullanıyorum 35inci haftamdayım ama hala eksik 🤷♀️ Ne kadar et süt peynir yoğurt da yesem yoookkkk
Melisa_kkzz MehtapAhmet Merhaba bana da doktorum bebeğin bütün vitaminlerimi depomu kuruttuğunu söyledi ve kan serumu yazdı 3 haftalık her hafta bi tane Doğumumun riskli olduğunu kan değerlerimin çok düşük olduğunu söyledi😕napıcamı bilmiyorum çok korkuyorum
Srf45 MehtapAhmet benm doğumdan sonra B12im çok düşmüş iğnesini kullandm toparladım oturduğum yerde bile başım dönüyodu hapı hiç fayda etmedi bana
Burcu3506 MehtapAhmet b12 iğnesi vurulmuştum seneler önce sonra hep çok yüksekti b 12 son baktırdıgıdma 590dı doktor vücuda bi Şok gerekiyor demişti
MehtapAhmet Melisa_kkzz Korkmadan toparlamaya çalışacagız takviye falan yazdı bana inşallah biran önce toparlar bebekte bizim depolardan kullanıyor malum hemen bitiyo 👼🏻🤲🏻
myworldd_ Bana doktorum gebeliğin 3.ayında B12 vitamini yazdı kapsül markası Solgar ve gayet değerlerim yine normale döndü. İlk kan tahlilinde çok düşük çıkmıştı B12 şimdi toparladım Demir vitamini için de aynısı geçerli.