Esoo0698 Kimyon Canım benim hesabıma göre adetim bittiği gün ilişkiye girdim hamile kalmışım şimdi 16 haftalık olucaz ☺️ Ben yumurtlama günlerinede dikkat etmiştim özellikle ama kalmışım artık ☺️
Musabzehra Kimyon benim plansizdi ama bebeğin ultrason ölçülerine göre normal yumurtlama tarihinden bir hafta sonra kalmışım geç döllenme olmuş . Pkolu olduğum için oda😊
Aloneanqel Kimyon 12. Günü yumurtlamam oldu. Tahminimce bu zamanlarda kaldım. 12-13-14 ilişki oldu. Birdaha olmadı çünkü planlıydı bizim ki
Kimyon Benimde uygulamaya göre 16. Gün gösteriyor. Ama 11 13 17 21 günler ilişki oldu acaba kalma ihtimalim var mı diye merak ettim
Kimyon Aykem hayır daha olmadım 17 Eylül de olmama gerekiyor ama temmuzda kimyasal gebelik geçirdim. Üstüne bir adet oldum
Cigdm Kimyon canım kimyasal gebelikte bir belirtin oldumu hamillelik belirtilerin benim kimyasalda hicbi ağrım göğüs hasasiyeti hiç bişey olmadı
Kimyon Aykem ovülasyın testi yaptım bir ay ama hamile kalamadım. doktor adetin 12 17 günleri arasında olsun demişti. Kimyasal dan snr adet döngüm biraz değişti sanırım. Bu ay inş. Olmuştur
Bebegmhazal Adetimin bittiğinin ertesi günü. Çünkü diğer günler ay boyunca korunduk. Adetten hemen sonra yumurtlama olmaz diye o gün korunmamstk😂
1PrensAnnesi Kimyon cnm ben geç döllenme bebeğim olduğu için ilişiklerimizide not ederm hep adet bittikten tam 15 gün sonra gebe kalmışım
Kimyon Cigdm adetime yakın aşırı yemeğe başladım ve çok fazla uykum geliyordu, akşamları taş taşımış gibi yorgun oluyordum . Gebelik ihtimalini hiç düşünmemiştim. Göğüs ağrısı hiç olmadı