Aygndnc 30+1 haftalık hamileyim son 3 gündür aşırı derecede idrara çıkma oluyor. Pes peşe 5 dakika arayla bile olduğu oluyor bu normal bir durum mudur? Doktoruma söylemem gerekir mi ? İlk gebeliğim yardımcı olursanız sevinirim.
Cans Aygndnc Enfeksiyon da böyle bir belirti gösteriyor . 5 dk ara biraz fazla sık . Bebeklerimiz artık büyüyor haliyle mesane de sıkışıyor ve ufacık damla da olsa çok idrarımız varmış hissi yapıyor ama dediğim gibi enfeksiyon da olabilir . Muayenenizde doktorunuza bi sorarsınız ❤
Aygndnc Cans teşekkür ederim bu hafta gideceğim doktoruma danisacagim umarım enfeksiyon değildir ve geçici bir süredir sosyal hayat sıfıra düştü 😊
Erkekanasiyiz Cok sivi tuketiyor musun tatlim. Inan bana ben 9 ayi mi wc de geçirdim desem yeridir doguma az kaldi simdi orada yaticam neredeyse 🤭🤭 ve cok sukur enfeksiyon vs. Hicbisey yok sadece bebegin baskisindan da kaynaklanabiliyor 😊
Aygndnc Erkekanasiyiz bende insülin direnci var haliyle diğer insanlardan daha fazla su içiyorum onun etkisi var biliyorum ama bu kadar sık olması beni tedirgin etti diğer arkadaşın dediği gibi doktoruma danisayim inşaallah enfeksiyon falan yoktur bu zamana kadar güzel geldik bundan sonra sorun yasamayiz 💓 hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşaallah
Erkekanasiyiz Aygndnc evet resmen dışarı cikmaya korkuyorum ben eşim artik dalga geciyor cocugum yine geldi mi tuvaletin diye 🤭 doktotuna tabiki danis yine en azindan bi tahlil yapar icin rahatlar saglikli dogumlar dilerim hepimize canim