Sedaimm Ben epileipsi hastasıyım kullandığım ilaç folikasitimi emdiği için vitaminli bir folik asite devam ediyorum gebelik sonuna kadarda devam edilecek denildi.zaten testte yaptırmıştık sınırda çıkmıştı
mine-s Ebru2403 sıkıntı olmaz zaten dördüncü ayda doktor multivitamin veriyor onun içinde de folik asit var, yalnızca dördüncü ayda artık folik asit tek başına yeterli görülmüyor o yüzden multivitamine geçiliyor
Sedaimm Mom3 benim ismi farklı ama o da vitaminli filan bir şeydi. Epilepsi için ilaç kullanıyor musun bir de bayılma şeklinde mi oluyorsun
Mom3 Sedaimm 50 sabah 50 akşam karazepin kullanıyorum düşük doz ,bayilmalarim 5 sene önce oldu en son canım geçmiş olsun inşallah sana da
Sedaimm Mom3 teşekkür ediyorum sana da geçmiş olsun, ben iki yıl önce teşhis konuldu anlık unutuyorum 3-4 saniye sürüyor galiba ben de lamictal kullanıyorum ilacı bırakmak istedim ama eeg de hala ataklar var denildi🥺
Yagmur_C Ebru2403 yok tahlili bi sonraki randevuda yapacak şimdi bişeye bakmadan devam et zararı olmaz zaten dedi ama içmesen de olur gibi konuşuyor benim doktorum ilaca biraz karşı vücudun ihtiyacı olmayan şeyi alması yarardan çok zarar verir diyor hep benim değerlerim de normal olduğu için önermiyor ekstra vitamin