SelinztrkYaman YesimGndodu canım ben 35.haftamdayım hala kullanıyorum. İlk zamanlar yapmıştı şuan yapmıyor. Ben yemek yedikten 30 dk sonra falan kullanıyorum ilacı.
goncasln YesimGndodu 12. Haftamdan beri kullanıyorum kahvaltıdan iki saat sonra içiyorm bir sıkıntı yaratmadı. Eczacım yatmadan öncede içebilecwğimi söylemişti sende danış istersen 🤔
PasaninAnnesi YesimGndodu ben 1 haftadır kullanıyorum banada miģde bulantısı yapar dediler korktum miģdem cok hassas hemen havaya kalkmaya hazır zaten sabah ac karna icince kötü olcam sandım ama iciyorum sabah uzanıyorum 1 saat hic miğde bulantisi yaşamadım cok sükür
Cevdetkader Bende de yapmıştı içmedim o yüzden biara sonda tekrar başladım skkıntı olmadı alışınca bişe olmuyor ama istersen doktoruna söyleyip ilacını değiştirtebilirsin
YesimGndodu Dün verdi doktorum 4.ayım bitti özellikle gece aldım ama sabah mıde bulantısı yaptı hiç kullanmasam dıorum bilemedim pekmezle takvıye yapsam
Merve12 YesimGndodu ben gun icinde 6-7 kere kustum o ilaci ilk aldigimda, yemek aralarinda aliyorum artik gecti rahatca iciyorum
tinymiracle Sabah aç karnına içince akşam olmuyordu mide bulantısından. Bende artık gece yatmadan içiyorum. Sıkıntı olmuyor.
selen8sefam Valla ben içiyorum da normalde zaten hâlâ midem bulanıyo ondan mı yapıyo hâlâ devam mı ediyo bilmiyorum 😄
Dua Ben de yaptı dün yazmıştım bu konuyla ilgili bulabilirsiniz belki ben de de sürekli değil ama oldu sabah mide bulantısı ve ishal yaptı
YagmurAnnesi Arama kismina ilacin ismini yazip arayin. O kadar cok sikayetci olan var ki.. 😑 Ben sadece 2 gun dayanabildim. O ilactan dolayi mide bulantisi karin agrisi ishal cektim hep ben. İlacimi degistirmek zorunda kaldim.
Lovebaby32 Bende 2 gün içtim baş ağrım çok oldu bide gece karnım ağrıdı bugün içmedim doktoruma yazdım biraz ara ver dedi bakalım belkı naşka ilaç yazacqk sonra
kymkkymk2106 YesimGndodu cnm bnde yeni başladm aslında baya mide konusunda etkili bi ilaç olduğunu kullanma dediler bana ama bnde 3.ayımı yeni bitrdm ve akşamları içiorm sabah çok hafif mide bulantısı yapıo sende akşamları kulln
Efebilal YesimGndodu yaptı canım o yüzden sabah kahvaltıdan sonra içiyodum dokora danıştım yatmadan 2 saat önce iç dedi ve öle içtiğimden beri bulantı kalmadı sende öle dene istersen