Mhtap4467 Ebru2403 ben 35+2 deyim yeni yazdı doktorum.ama ne işe yaradığını bile anlamadım yani.hiç bilgilendirme de yapmadı sinir oldum.eczanedeki bayan kasılmalar için dedi
Ebru2403 Mhtap4467 evet kasılmalar içinmiş ve ben 12 . Haftadayım doktor 2 hafta sonra magnezyum başka dedi yani 14. Haftada başlıcam
Ebru2403 izmirlih35 bende bir sıkıntı yok ama doktorum 14. Haftada başlamamı.soyledi doğuma kadar iç dedi
izmirlih35 Ebru2403 için bir zararı yok sonuçta.benim serklajın vardı erken doğum ihtimalim var kasılmalar engellemek için vermişti. Sizinde kasılmanız olmaz daha iyi
Leylaminannesi Banada doktorum 17 haftada başlattı ağrı ile gitmisdim yanina doğuma kadar içilecek dedi kasılma içinmiş suya salınan bı ilaç her akşam icilecekmis bir tane sizdede aynısını soyledimi doktor?
Ebru2403 Leylaminannesi bana da 14. Haftamda başlamamı söyledi kendisi.yazdi ben ağrım var falan demedim kendisi yazdı doğuma kadar iç dedi
Silay35 Leylaminannesi doğuma kadar diye bir şey demedi ama bu forumda gördüğüm son ayda bıraktırıyorlar genelde
Leylaminannesi Ebru2403 folik asit 6 haftada başladım bir kutu bitinceye kadar ictm sonra doktor kan hapına başlattı şimdide duosvit vitamin birde magnezyum doğuma kadar icilecekmis dedi
Ebru2403 Ebru2403 peki hiç folik asit düzeyine falan bakıptami verdi yoksa direk bakmadan devammı.et dedi
Msltms Ebru2403 diğer kontrolünde hatırlat sen çünkü doktorun aklında kalmıyo ben her gittiğimde ilaçlarımın hepsini hatırlatıyorum hangisini içeyim hangisini almam gerekiyor diye söylüyorum o da o zaman söylüyor canım. Ama ben hamilelikten önce de 3 ay folik asit kullanmıştım.