deletedmom211 Kızlar ben 1.5 senelik evliyim 4 . Bebeğime hamileyim çok şükür 14+5 günlük olduk benim gibi akraba evliliği olan varmı eşimin ablasıyla beni çok benzetiyorlar malim akrabayiz bizim gibi akraba evliliği olan varmi🤣🤗🤗
deletedmom211 GulcanYvz vallahi mi esin neyin mesela amcanın oğlumu neyin oluyor soyadın değişti mi benim soyadım değişmedi yaaa 😀🤣🤣
deletedmom211 Benimde amcamin oğlu soyadımiz güzel değil bizim ya eşim de hiç sevmiyor kuzum nerelisiniz bebek varmı 😀
GulcanYvz deletedmom211 bu arada bende 6+2 yim 5+6 iken gittk doktora keseyi gördük bebği görmedik sen görmüşmüydün
deletedmom211 5 hafta kese 6 hafta bebek 8 hafta kalp atışı duydum canım olabilir bidahaki kontrolun de görürsün kesin
GulcanYvz deletedmom211 inş cnm peki keseyi gördüğümde boyutunu söyledimi doktor benm 7,63 mm di doktor herşey normal dedi ama internetten baktım küçük diyor sen hatırlıyormusun kendininkini
deletedmom211 GulcanYvz kuzum benim ilk kesemin boyu 1.03 cm yazıyor baktim ben 4.5 _ 5 haftalikken gordum ben keseyi seninki baya iyi neden öle demiski
mercimek Ben de akraba evliliği yaptım ama benim teyzemin oğlu soyadım değişti ancak kendi soyadımı da kullanıyorum😊🤗