tuubaeylulanil Kızlar 32. Haftada çalışabilir raporu aldım. Bankada çalışıyorum, Bundan sonra artık mesela 1 gün rapor lazım onu kadın doğum doktorum rapor verirse doğum iznim otomatık başlatılıyormu bu konuları bilen varsa yazar mı
phdmom tuubaeylulanil yazdığınızı tam anlayamadım ama o rapora göre 32’den 37’ye kadar çalışıyorsunuz sonrası mecbur doğum izni. Erken doğum olursa da ona göre bildiriyorsunuz o tarihte başlatıyolar izni
Aysesen80 tuubaeylulanil calisabilir raporu varken normal rapor alirsan calisabilirin dusuyor diye biliyorum
tuubaeylulanil phdmom iste o 32-37 arası başka. Bolumden rapor alınsa hemen dogum ıznı başlıyor mu bu kısmını bilemedim
tuubaeylulanil naz0145 ama mesela başka birimden rapor aldım. Gecen hafta sorun olmadı o zaman kadın dogum alırsak dogum ını başlar başka bolum alırsak sorun yok böyle mı olay 🤔
tuubaeylulanil Aysesen80 başka bolumlerde sorun Yokta kadın doğum için sorun oluyor demwk ki öyle anladım
naz0145 tuubaeylulanil ben sağlık bakanlığına bağlı sağlık çalışanıyım mesela 32de çalışır aldınız 33üncü haftada hangi birim olursa olsun bir gün bile rapor alırsan iznin başlıyor çalışamaz raporu oluyor sonuçta ve izni başlatıyorlar bizde . Emekli sandığına bağlıyız
tuubaeylulanil naz0145 aa ben bunu duymuşum demek ki işte ben 32. De rapor aldım ve aynı gün farklı birimden rapor aldım kum dokme durumu olmuştu sorun olmadı farklı bı bırım olunca ama işte kadın hastalıklarından alınca nolur acaba onu bılmıyorum bende özel bı bankada çalışıyorum