Alieymen İkinci yada üçüncü gebeliği olanlar ilk iki bebegi de 38 haftada doğum yapan sonrasında tekrar 38 hafta da mı oluyo merak ettim
Merve1656 Alieymen canım benim bı arkadasim 38. Haftada doğum yaptı 2.bebegini 40.haftada suni sancıyla başlattılar doğumu gelmiyordu bebek yani değişiyor
Alieymen zeome erkek yada kız bebek farkediyo o zaman doktor söyledi ili bebeğin 38 haftada doğmuşsa 40 haftayı beklemez dedi
Vikto Adosh neden erken doğdu nasıl bi durumla karşılaştınız doğumdan sonra bilgi verir misiniz bende 27+4 haftalık hamileyim ve erken doğum riskim var
Adosh Vikto sebebi bilinmiyor malesef! Sürekli sevk edildik bebeğimin durumu kritikti.. sonunda kaybettim zaten.. ama bizden küçük doğup eve gidenlerde oldu tabi.. her durum kendine özel ama uzun geçmeyen günler oldu hastaneden benm için
zeome Alieymen her doktor farklı söyler zati o allah’ın emri 32 haftada erken dogum riskim başladı doguruyorsun dediler 35 haftalığız 38 haftada dusunuyrm bende 39/40 ları bekleyemem daha bunaldım
zeome Alieymen yok canm sancılarım ve rahim kasılmam var ilaç içiyorum doğum olmasın diye normal doğum olucak ınsallah sezaryana karsıyım