Poyrazefenin_annesiii Kızlar 36 haftaligim. Hemen hemen 1 aydır oğlumda 1 buçuk 2 hafta gerilik var. Her şey denedim olmadı. Şimdi kefir aldım sizce faydası olur mu yada bu sorun çözülür mü 😟
Minegkhn92 Poyrazefenin_annesiii dün bi doktorda izlemiştim bi gebe daha oğlu hep 2 kiloda kalmış gelişmemiş kordonu çok dolanmış düğüm gibi olmuş o yüzden dedi doktr . Ama ultrasnda göremiyorlarmış bu durumları . Ama sen yinede vitaminli şeyler tüket gerisini Allaha bırak canım 🤲🏻
Monorassa Poyrazefenin_annesiii bi sebebi varmıymış peki geriligin bnde de var 3 haftaya yakın gerilik plasentaya bağlı benimki
seymoska Poyrazefenin_annesiii stres yapmayın.Balık müthiş kilo aldırıyor.1 Haftada 2 kere balık bir kere ciğer yedim,elhamdulillah güzel kilo almış.Ceviz süt keçiboynuzu pekmezi ve muzu da ihmal etmeyin.
Ngr Benim de 2 hafta geriliğim var canım, çok düzenli besleniyorum fakat hiç işe yaramadı. Doktorum iki üç bardak süt iç dedi. Şimdi onu deneyeceğim, sen de dene belki işe yarar canım
Semipermeable Haftada bebek 34 ile uyumluyken dogum yaptim. Mutlaka doppler baktir. bi oran var 1 rin altina dusmemeli bebeklerde ciddi sikinti yaratiyor. Bn de dusmustu hemen acil sezaryen oldum.