Berocuk İnternete bebek esyaları baya uygun geldi bana ama ya kötu cıkarsa güvenemiyorum İnternetten alan var mı aranızda bebek esyaları falan
busra1708 Berocuk ben beşiği internetten aldım, elele baby sayfasından. Üst baş olarak da birkaç parça eşya almışlığım var netten ve gayet memnunum hepsinden
Unlukacar Berocuk canım trendyol iade alıyor istediğin gibi çıkmaz ise iade edersin bilmediğin sayfalardan iade almayan sayfadan alışveriş yapma bence
Mirayse1 Berocuk bilindik sitelerden alırsan iade edebilirsin ben kızımn herseyini nerdeyse trendyoldan ve hepsiburadadan alıyorım hatta temizlik mal elekrronk estalar olsn hem daha uyguna geliyor hem yorulmuyorum. İade etmekte cok kolay.
busra1708 Berocuk bebek için hiç alışveriş yapmadım ordan ama kendim için, eşim için yaptım birkaç defa. Ben memnun kalmıştım
Sirinanne Berocuk ben korona yüzünden birçok şeyi Trendyol ve Hepsiburada dan aldım. Yorumları iyice okuyorum almadan önce. Herşeyden de çok memnun kaldım. Mağazalar şu an bizler için hiç güvenli değil. Maalesef ilk zamanlar gibi dezenfeksiyon yaptırmıyor hiçbir firma
Babyy1S Berocuk hepsi burada sayfasından aldım beşiği dedigin gibi nette daha uygun bilindik güvenilir sayfalardan alınır
DilanDag Berocuk sepet beşiğini konfor beşikten aldım Instagram üzerinden tabi satışları Trendyol da, e bebekte heryerde var aynı markanın
minik10eller Berocuk ben beşiği ebebek in internet sitesinden aldım mağazalarda her model olmuyor internetten almak bence daha mantıklı ben çok beğendim beşiğimi
Bvzzz Berocuk ben herşeyi internetten aldım yatakta yataş İn yatağını aldım gayet memnunum sünger yatak tı
isimsizbebek Berocuk ben almıştım.8 ay önce falan.hatta bebek arabası da dahil.bircok eşyayı aldım internetten. Her önüme çıkan yerden almıyorum. Bildigim yerlerden aliyorum. Hepsiburada, Trendyol, Amazon, n11 vs gibi bilindik yerlerden
Minikbirkalp Ben beşiğini ve yatağını civil den netten sipariş vermiştim bilinmedik biyerden sipariş vermeye cesaret edemiyorum bilindik markalardan alıyorum alırsam