gamzetarr Kızlar merhaba biz 26. Haftamızdayız bi kaç gündür aşırı tuvalete çıkma hissi oluşuyor sürekli çişe gidiyorum resmen ve bebek sanki aşağı tekmeliyor gibi tuhaf bi ağrım var yaşayanlarınız var mı acaba bunu😔
M55 gamzetarr ay ben ben , bi aydır öyle benimki ters dönmüş hep baskı yapıyor sürekli tubaletteyim 😫
Nzehra4654 gamzetarr 36+5teyiz biz ve minik kelebeğimiz kozadan çıkmaya çalıştığı için kafasıyla idrar kesemize baskı yapıyormuş yerleşmeye çalışıyor garibim haftalardır ama şu son 2 haftadır artık idrar kaçırmaya başladım tutamıyorum salondan tuvalete kadar bile🤷🏻♀️
Beetl_16 Bunu en iyi ben bilirim. 26.haftada bebek dönmüştü kafası aşağıya çok baskı yaptığı için tuvaletten çıkamıyordum. Hatta tuvaletim olmada bile var gibi hissedip koşa koşa gidiyordum. Şuan hâlâ aynıyım 37+2
gamzetarr M55 Tuvaletten çıktıgımda bile hep onun hissiyatı devam ediyor hep gidesim geliyır umarım bi problem olmaz😌
Beetl_16 gamzetarr yok yok Allah ın izni ile bişey olmaz. Sadece yürüyüşe falan çıkınca sorun yaşarsınız 😂 yarı yoldan eve dönüyorum her seferinde
irva gamzetarr Yok canım korkma.Bu haftalarda dönmesi normal zaten.Erken doğum olur vs düşüncesine girme hemen.😊 Ben dua ediyorum da geri dönüş yapmasın böyle gitsin de normal doğum yapayım.😄
gamzetarr Nzehra4654 Ben daha 26. Haftadayım biraz erken baskı yapmaya başladı sanırım korkutuyor beni biraz😌
Babyy1S gamzetarr bnde öyleyim evdeyken sürekli tuvalete gidiyorum enfeksiyon falanda yok hatta uzanırken gelmiyor ayağa kalkınca az da olsa gidiyrm oturyrm tuvalette belki bir daha gelir diye normal yani
bebisloading gamzetarr bende de vardı canım, fakat bence aşırı akıntı da vardı. Bu akıntının sebebi enfeksiyon çıktı. Çok miktarda akıntı eşlik etmiyorsa normaldir muhtemelen.
gamzetarr bebisloading herhangi bi akıntım falan yok sadece dediğim gibi tuvalet sıkıntısı ama umarım bi sorun oluşmaz😌
Cemrenur gamzetarr bennn 1 yudum su içsem tuvalette buluyorum kendimi. Geceleri en az 4 kere kalkıyorum 🤦♀️ 25. Haftadayız
Fulyazorlu30 gamzetarr sen dur hele 30lu haftalarda 10 dakkada bir gidicen😀😀hatta gece uykunda 40 kere kalkıcan 😀😀her hamilelikte olur yani anormal bi durum değil cnm bebek mesaneye baskı yapıyor ondan
gamzetarr Fulyazorlu30 Yaramaz bebekler napalım onlar için herşeye katlanıcaz anne olmak kolay değil😌
MehZey gamzetarr bende o baskı çok oluyordu 22+3 günlüğüm baya sancısı da vardı vajinada doktor bebeğin ters ayakları baskı yapıyor dedi