Assye Kızlar bir ay önce 4.29 çıkmıştı tshım eutrox 25 mg baslamıstık dün ölçtürdğm 5.59 çıktı düşmemiş yani bu durumda olan var mı?
Bilgemert Assye 25 mg çok az dahile yada endokrinle konuşursanız ilaç dozunu arttırmak lazım. tiroid bezleri %50 çalışmayan biri olarak çok tecrübeliyim bu konuda. Ben 87,5 kullanıyorum.
Aysn6767 Assye ilacınızın dozu yetersiz gelmiş demek ki, sıkıntı yapmanıza gerek yok ilacın dozunu yükseltir doktorunuz 🌸
Assye Bilgemert bebeğime bir zararı olmusmudur suan 16. Haftadayız ikili tarama testimiz iyi çıktı dahiliye doktoruna aksam sonucumu göstercem nasipse
Beetl_16 Assye benim de ilk 5 küsuratlardaydı sonra levoteron 25 mg kullanmaya başladım ve bir ay sonra 0,99 a düştü
Assye Beetl_16 benimki neden düşmedi onu anlayamadım düşmediği gibi yükselmis beni tedirgin etti çok bide malum füşük riskini arttırıyor Allah korusun zeka eriliği yapıyor yüksekliği. İnsan ister istemez tedirgin oluyor
Assye Aysn6767 nasipse akşam dahiliye doktoruma gidicem inaşallah verecediği doz yeterli gelir canım sağol
Ceyda- İlaç dozu yetersiz gelmiş demek ki bende 10 yıldır tiroit hastasıyım 34 haftalık hamileyim hamilelikte dozu boy ve kiloya göre endokrin doktoru ayarlaması gerekiyor
Assye Ceyda- endokrin değilde dahiliye doktoru ile görüsüyodum akşam gidicem nasipse, inşallah zarar görmemistir. Çok pinpirik bi anne olcam ben sanırım Allah nasip ederse🤷🏻♀️
Assye Beetl_16 evet bu doz yeterli oluyor bana, insan kendi söküğünü dikemiyor sözde kadın doğum hemşiresiyim, ama bu başka bişi sanırım bebeğime bisi olcak hissi tamamen başka 😞 deneyimli kişilere sor ak istedim
Bilgemert @Assye uzun vadede tedavi edilmediginde problem telas yapmayın ilac dozu yukselince hızlıca düşer ama aksatmayın önemli bir konu 🙏🏼