NefesHira Cngul bende memlekete geldim ailemin yanına 10 gün bile değil elektrikler kesilmiş buzluyla et sarımsak kokuyu anlatamam sana binaya girince sanki insan kesmişler öyle bir koku vardı. Maydanoz limon kaynattım koydum kahve koydum kömür koydum vanilya koydum çay tortusu koydum ve bunları saat başı değiştim benim koku çok fazlaydı belki senin ki o kadar zor sürmez benim koku 2 ay sürdü dolabımı kurtardım sonunda dolabın arkası metal olan kısımı aç orda bi hazne var kötü kokulu su birikebiliyor onu da dök
Cngul NefesHira benim sadece buzdolabini açtığımda sadece bizim aldığımız bir koku var o kadar çok koku kötü değil
NefesHira Tugbaslan3458 benimde canım et ve sarımsak vardı buzlukta ve şarteller atmış 10 gün yoktum kokuyu anlatamam
Cngul NefesHira benim buzlukta koku yok akan bisey de yok giderken bostu dolabın sadece eşim karpuz almış ondan sonra koku olduğunu söylüyor
Tugbaslan3458 NefesHira kader arkadaşıyiz o kokuyu yaşayan olarak suan ikimiz biliriz ölü gibi kokusu vardı sen nasıl temizledin benim hortumlarina kan suyu akmisti dolabin altına bile sizmiştı
smg95 Cngul canım kaç haftalık hamilesin, ilk aylarımda bana dolap hep kötü kokardı, ne kadar silsemde kokacak birşey olmasada çok kötü kokardı bana dolap. Ama başkası almazdı o kokuyu sizinkide öyle olmasın? Eşiniz falanda kokuyu alıyor mu?
Eceunverkanra Cngul Canım hem buzluga hem de dolabin en ust (yumurta rafinin oraya) kucuk bir kaba karbonat koydum ne koku var ne bir sey direkt yok etti siddetle tavsiye ederim memnun kalacagina inaniyorum.
NefesHira Tugbaslan3458 2 hafta boyunca buzdolabının içine çay kahve kömür vanilya maydanoz kaynattım limonla ama saat başı değiştirdim pes etmedim dolabın arkasını açtım şu hazneli yer varya temizledim oraları ve buzdolabını kapağı açık bir şekilde oturma odasında büyük cam var balkona çoktan gönderdim ama tabi ki koku kaldı yani ben kokuyor diyorum kayınvalidem diyor senin içine işlemiş koku çıktı diyordu 😂😂 neyse 2 hafta sonra da bi güzel çalıştırdık tabi kahveye çaya maydanoza kömüre devam bir ay geçti öyle servisi de aradım geldiler azot mu ne birşey dedi bırakıcaz onu da yaptılar ama belki 2-3 ay hafif de olsa kokuyordu bana senin içine işlemiş bana koku gelmiyor diyorlardı 😂 şuan 0 hiç koku yok 1 sene olacak neredeyse
Tugbaslan3458 NefesHira aynn öyle ayni seyi bizde yaptık nerdeyse kaldırıp atcaktim dolabı bide 7 haftalıktım suan da et tavuk tiksindim ağzıma sürmüyorum görünce bile kusuyorum 1 ay önce yaşadım bende 3 hafta kadar koku falan kalmadı benim hissetmedigim zaman o annemle eşime kalsa arka haznesi temizlediği gun koku falan kalmamış 😁😁sanki etin 1 parçası burnumun ucuna yapışmış soludukca kokuyu hissediyorum ok şükür bunuda atlattım güzel bi tecrübe kazandım rabbim düşmanıma vermesin ölü kokuyordu ev 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤭🤭😁😁geçmiş olsun ikimizede
NefesHira Tugbaslan3458 ayy öyle vallahi canım kayınvalidem sağolsun içinde ki küfleri hep o çakardı kokudan yaklaşmadım ilk eve girdiğimizde 😂😂
ikizannesi2985 Cngul canım çay bardağına yarım sirke koy, dolabın içine koy öyle. 1-2 saatte hemen kokuyu alıyor. Ben de soğan kokunca yapıyorum👍