Momyy91 Merhaba, kızım 2 buçuk aylık ve uyanık olduğu saatlerde genel kucak da gezmek istiyor. Bende elektrikli beşik ana kucağı almak istiyorum. Öneriniz var mi ve kaç aylığa kadar kullanılabilir
Mirayse1 Momyy91 onlar işe yramıyor ki ben 4moms mamaroo aldım ama kızım benim kucamı istedi için okadsr az bindiki ona zaten 6.aya kadar filan onlar dönmeye basladımı durmuyırlar. Sen bilirsn ama bebek ona bincek durcak gibi düşünme hayal kırıklı yapıo bu minik cok bilmişler 😁
Mirayse1 Ffc2224 yani hevesiniz varsa alın tabi de ben ikinci ye hamileym almayı düşğnmüyorm. Mamaroomuzu arkadaşım alıp götürmüştü sonra kırmıslar büyük kızı binince benimde elimde yok suan. Ama ilk ay nere koysanız oraya yatıyor zaten bir aydan snra sizi istyor bide meraklı bir böcükse benm kızım gibi sürekli evde bişiler incelemek istiyorlar. Mamaronun kendi dönencesini sevmiyordu ben tinylove dönence almıstım onu takıp calıstırınca duruyordu sadece mamarooda mecbur kalnca 10dk felna yarırıyordum biliosnz dönencede zararlı uzun calısmaması lazım otizmi tetiklediği için. Ama dediğim gibi içinizde kalıcaksa alın benm eşim ikinciyede alırım eksik kalmasınlar birbirnden diyor ama ikna edersem ben daha uygun tercih edicem bu sefer zaten dedim gibi 6ay kullanıosnz.
Ffc2224 Mirayse1 bende ilk başta ilk 6 ay mamaroyu kullanırım sonrada odasına alacagım beşiği kullanırım dedi oda tekerlekli sallamalı bilmiyorum artık naparım
Mirayse1 Ffc2224 mamaroo da sürekli yatamaz ki mesela gece uykusunda yatamaz omurga pozisyonu uygun deil uzun süre yatması için bence arastırın hem kan dolaşımı içinde faydalı olucamı düşünmüyrom ben.