Mrvekzltprk Ezgieknci benim mitral kapağımda kaçak var büyük ihtimalle tahminim sezeryan ama normal yaparlarsa diye ilk bebeğim çok korkuyom
Eceslh Ezgieknci benm hastanemde özel ama bu durumda ameliythaneye alamam imkansz yani kimseyi alamyz suan keske elimde olsa normal yapsan nese de amelythane olmuyor dedi .. 🙄 pis korona hayallerimizi maf etti
Ezgieknci Birkucukkelebek valla ben odaya geldim yarım saat sonra falan bi kahve içtim ne baş ağrısı ne bişey yaşadım tek problemim bağırsağım yavaş olduğu için tuvalet oldu
Ezgieknci Sevi01 zor olmuyo aksine daha basit oluyo fakat terleyince biraz sızlıyo şuan pede geçtim lohusa kilotlarıyla giyiyorum gayet rahatım
Ezgieknci 1Vera_ sakın panik yapma çünkü hissetmiyosun 10 dakikalık bi olay ve sonrası sonsuz mutluluk evladınızı görünce geçip gidiyo hepsi 😍
Ezgieknci Mom30 benide çok korkuttular vay efendim normal daha iyi sezaryen tü kaka şuan gaz problemim var o da kendimi bildim bileli var onun harici ne bel ağrım var ne de dikiş ağrım
Ezgieknci Nilss kişiden kişiye değişir canım acı eşiğine bağlı benimki yüksek sanırım çok zorlanmadım Allaha şükür 🙂
Ezgieknci Eceslh aslında test yapıp alabilirler bence kocanı almıyolarsa senide almamaları lazım aynı yatağın evi paylaşıyorsunuz
Eceslh Ezgieknci aynı sekilde ama bilmyrm almıyor yani Bende o yüzden çok üzülüyorum kendmi hep ona hazırlamıştm
Ezgieknci Eceslh hayırlısı buymuş de 10 dakika sonra bebişin yanında olucak o daha güzel zaten eşimi sadece bebeği çıkarırken aldılar sonra geri çıktı eşim tektim yani bebek doğduktan sonra ☺️
Ezgieknci Eceslh işin oluyo illaki bide sürekli bebekle uyu uyan insanın psikolojisi alt üst oluyo ayaklandım ben 4. Gün ev toplamaya falan başladım yatmayla olmuyo çünkü☺️