Ebru2403 Hafta mi doldurdum ama doktorum folik asidi kullanmaya devam et dedi folik asidi 3 aydan sonrada kullanan varmi
MehtapErol Ebru2403 Evet ben de 12. Haftamı bitirdim ve 3 aylık yazmıştı bana, dün sordum devam et dedi
Tugbaslan3458 Ebru2403 12 olmamıza 1 haftamız var doktor 1 hafta daha kullan birak dedi vitamin takviyesi ve demir ilaci verdi
aykhmedlee Ebru2403 ben 12 haftamda biraktim vitamin takviyesi yazdi folik asitte icheriyor bashka vitaminlerde
Esratolga Gebelik öncesi 3 ay sonrası 3 ay arkadaşlar fazlasında zararlı neden devam dedi doktorlarımız ki anlamadım 🤔
Esratolga Ebru2403 bende sağlığa uzak biri değilim ebeyim kendimde özel bir tahlil olmadığı sürece devam edeni duymamıştım 3 aydan sonra onunda zararları tıp aleminde gecen yıllarda konuşulmuştu
duygufd Ebru2403 Evet doktor devam etmemi istiyor. Gyno ferol, folactive Kullanıyorum herhalde doğuma kadar devam ederim:)
Deryaalper Ebru2403 bende onu kullanmadım hiç direk decavit kullandım içinde vitaminler var sıkıntı yaratmaz o canım
Esratolga Ebru2403 ben zaten kestm 3 ay olunca kontrolümdede doktor kestin dimi dye sordu ve decavit dvit damla takviyesi yaptı bu haftalarda 16. Haftada demir başlanıyor rutin budur
Neslihanaras Ebru2403 Canim 3.aydan sonra bana balık yagi hapı verdi onu kullanıyorum doğuma kadar al dedi devlet karşılamıyor