Hasyas11 Kızlar ben 32 haftalık hamileyim belim kırılacak şiddette çok ağrıyor sizde de aynı şikayet var mı
Ayse_gks Hasyas11 benimde sırtım ve hatt bütün kemiklerim sanki göğüs kafesim uyuyamıyorum oturup ağladım resemn
Epifenomen Hasyas11 tam kuyruk sokumunun olduğu yer mi yoksa böbrek kısmı mı? Ben de belim çok şiddetli ağrıyor dayanamıyorum diye doktra gittim böbrek enfeksiyonu çıktı 😖
Gulsahkyc Hasyas11 Dün bi bayan öyle oldu 34 haftalık doğum yapmış tabi olmayada bilir ama görünmenizde fayda vaR
Asi123 2 gün önce belden bir agrı girdi 2 saat sonra kasıklarıma vırdu dedim doguruyorum sonra dus aldım ve kendiliginden gecti bizde 34+3 deyiz yani vücut kendini alıştırıyor aslında
Hasyas11 Epifenomen valla ağırlaştığından oluyor dedi ama İnan ben hiç omdan zannetmedim yattığın yerden falandedi artık şiddetli olur dedi ama İnan varya gece kalktım oturdum ağladım hiç uyumadım
Epifenomen Hasyas11 anlayabiliyorum kuzum. Benim bel fıtığım var, ağrılarının şiddetli olması ondan da olabilir demişti. Böyle bibire durumunuz var mı sizin de
Hasyas11 Epifenomen benim fıtığım Yok diye biliyorum ben inan yalano olmasın ama bir an önce doğurmakta istiyorum
Epifenomen Hasyas11 hamilelik ilerledikçe sıkıntılar da büyüyor. Allah dayanma gücümüzü versin kuzum🎈
Hasyas11 Epifenomen amin amin valla Allahım olmayanlara da versin halimden memnunun şikayetçi değilim ama ilk olunca insan endişeleniyor