Prensesimm77 Hanimlar 30 hafta 5 günlük hamileyim şiddetli baş dönmem var neden olur acaba başına böyle bişiy gelen varmi merak ettim
Ayseege6156 Prensesimm77 tansiyonla alakalı bi durum muhtemelen canım sık sık ölçüm yap veya mutlaka doktoruna danış 🙏🏻
Mavilibulut Prensesimm77 gebeliğimin ilk zamanlarından beri var malesef ama normal diyor doktorum tansiyon düşüklüğü ve iştahsızlık çok yaşıyorum kansızlıkta var ilaç kullanamıyorum onlara bağlıyorum. Sizinkide böyle mi bilmem ama bu nedenler olabilir
Prensesimm77 Ayseege6156 tansiyonumu ölçtüm 12 7 çikti normal ama takipte olayim yine tesekkür ederim
Gunesim_dogacak_06 Dusukse tuzlu ayran ve bol su içmek iyi geliyor benimde bugünlerde tansiyonum hep düşüyordu başım çok dönüyordu doktora sordum, yükselirse kork düşerse korkma tuzlu ayran ve bol su iç geçerr dikkat et dedi
Prensesimm77 Mavilibulut bendede kansızlik var ilac kullaniyorum.bide tüp miğde amelıyatlıyim çok fazla yemek yiyemiyorum az az sık sık yemeye çalışıyorum bunlardan dolayıda olabilir