Kizlar ilk günlerim aşırı derecede bulantı ve kusmayla geçti 5,6 ay hep kustum ve hep hastanede serum yedim hiç geçmeyecek sanıyordum,neyse ben doğumdan aşırı korkuyordum ben dogurursam herkes doğurur diyordum ve normal doğum istiyordum bu yüzden 4 doktor değiştirdim tam istedigim doktorumu buldum 37+2 de çatı muayenesi yapıldı çok acılı geçti ama herşey uygundu normal doğum için sonra ,38-39 ve 40.haftada tekrar alttan muayene etti ama bnce ne açıklık ne kanala inmiş hiç bur belirti yok 40+4 oldum yine açıklık yok o kadar hareketliydim ki doğum öncesi ev temizledim o derece, yürüyüş hurma merdiven ve duşta denedim yinede açılmadı artık oglusumun riski giderek artiyirdu 40+5 te ve artık dogmali dedik o kadar korkuyordum ki sezeryan olmaktan neyseki doktorumla konuşup 10 eylüle karar verdik hastaneye geldik 9 da doğuma aldılar ben ağlıyorum tabi ilk kez böyle bir yer görüyorum hiç ameliyat fln olmadim da diyirum dogumhanede müzik çalıyor herkes muhabbet içinde bnimlede konuşuyorlar ben panigim ama spinal yarım istiyom dedim bu panikle zor ama dediler yinede bı güç geldi belden iki iğne yaptı hiç acımıyor bu muymus dedim sonra 1 dk içinde oğlumu kucağıma verdiler çok güzeldi😍 sanırım sonra biraz sakinleştirici verdiler odaya geldim oğlumda odadaydi🙏😇Sezeryan sonrası illaki acı ağrı oluyor bnm çok oldu bugün ikinci gün ama yürümek çok zor insaAllah geçer emme konusu da zamanla olacak insaAllah 🙏
Sormak istediğiniz varsa alırım 😇