Lamelif Show tvde şimdi gördüm şişsiz tığsız bebek battaniyesi yaptı. O ipliğin ad ne bilen var mı??? Kapalılar bilir bonenin altına takılan büyük lastikteki iplik ???
busraali Lamelif izlemedim ama bi bölümüne denk geldim alize puffy ile yapılıyor bende yaptım geçenlerde 6 yumak tan şişsiz tığsız bir battaniye çıkıyor
Emine55 busraali ya çok beğeniyorum o battaniyeleri ama karışık gibi geldi nasıl kolay mı karışıyor mu örerken🙂
Mine Lamelif alize puffy diyorsunuz galiba parmaklarınızla yapıyorsunuz çok basit ve eğlenceli maksimum iki günde bir battaniye oluyor ve sıcacık tutuyor yumuşacık bir sürü modelleri var örülen YouTube da anlatılıyor ben kızıma yaptım 🤗🤗
NilayKorkmazIlhan Lamelif alize puffy bende bugün örmeye başladım youtube da yapılışını izleyebilirsin çok basit ve eğlenceli👶🏻
busraali Emine55 çok kolay youtube dan bakarak yaparsınız. Ben bal köpüğü renginden yaptım bebek arabamız gold olduğu için çok güzel oldu. 1 günde de bitiyor 6 TL idi düz rengin fiyatı.
Adelimm Ayy sayenizde ben de baktım şimdi yarın alıp hemen başlıcam teşekkürler kızlar ne güzel oluyor böyle faydalı şeyler paylaşınca hem fikir hemde bebişlerimiz için bişeyler yapabılıyoruz
Mine EliniVermiyorHayat battaniye modeline göre değişiyor benim yaptığım 5ip yetti düz renkler 6 tenkli 6,5tl galiba