Duduars Kızlar Hamilelerin duası kabul olur derler Komşumun çocugu olmuyor Doktorlar imkansız diyor Tabi Allah büyük Adı Emine Çetin Dua ederminiz Rabbim onlara ve isteyen herkese Hayirli Saglikli bi evlat nasip etsin inşallah ❤
Azizesoran Duduars Bana ve eşimin kuzeninin karısına da öyle demişlerdi. Beni ilk denememde oldu 22+5 deyiz. Kuzeninin de 2 tane bebesi var. Allah büyük. Dualarım evlat sahibi olmak isteyen herkesle….
Boncugummmm Duduars amin inşllah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın😔ummadık anda sewındirsin kardeşimizide Bizede nasip etsin😔👐
cgelmas Duduars meryem suresini 41 hurmaya okuttursun inşallah hamile kalır 🌸🌸🌸 Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah
Duduars Azizesoran komşumun kocasında azosperm var inşallah onlarda bi mucize yaşarlar Allah sanada saglikli bi şekilde kucagina almayı nasip etsin inşallah cnm ❤
Duduars Boncugummmm Aminn canım inşallah senin ne zamandır olmuyor bende 3 sne bekledim aşılamayla tuttu şükür beklemek hic koly degil 😑
Esraaa02 Duduars Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inş kimsenin kucağını boş bırakmasın amin 🤲