Mimartezeanne Haftadayım ve iki gündür vajinamda ağrı var rahim mi genişliyordur yoksa enfeksiyon mudur yardımcı olabilir misiniz???
Mgersn Mimartezeanne benim o haftalarda olmamıştı genelde kasık ağrısı olmuştu o da normal demişti doktor ama siz yinede bi idrar tahlili yaptırın ya da doktorunıza danışın bence her ihtimale karşı
Mimartezeanne Mgersn idrarım temiz çoktı çok şükür rahim büyümesinden kaynaklanıyormuş olsun o kadar da şükür ki🙏🏼
Bircanderin Haftamdayim 1 haftadir bende de var sanki spor yapmisim da apis aram yani Bacagimin ic kismi et kirmis gibi genital bolgem Ters v seklinde agriyor hatta dun baktim yav etim mi curuyor diye 😂😂bende bir tek bende var saniyordum rahatladim
Mimartezeanne Bircanderin aynı tam bu durum detaylı anlatmışsınız😅 rahim büyümesinden kaynaklanıyormuş
Bbusraaa Bircanderin ay bende 20. Haftamdayım aynı şekilde kesiliyor sanıyorum hatta dün başlık açtım acaba başka yaşayan var mı diye demekki normal yarın kontrolüm var yinede bi sorcam doktora
Bircanderin Bbusraaa 1 haftadir boyleyim bende suan doktora gidiyorum bende soracagim icim hic rahat degil
Bircanderin Bbusraaa evet gittim wc cikinca yanma var mi dedi Yok dedim tamam o zaman sorun Yok rahim buyudugu icin normal dedi korkulacak birsey yokmus 👍👍