nilo81 Kuzular ablam köyde bir kızı var bir de oğlu olsun istiyor tabi hayırlısını istiyor var mı bildiğiniz bir yöntem yapan olan
momtobee nilo81 ne kadar doğru bilmiyorum ama bi tanıdığımız da kız bebek istiyordu doktor bunun için iki üç günde bir ilişkiye girin her gün olmasın demiş. Sözde taze sperm daha çok xy kromozomu içeriyormuş ve dolayısıyla erkek olmasına sebebiyet veriyormuş. Ne kadar doğru bilinmez uyguladılarsa bile şu an ikinci erkek bebekleri oldu yani Allah ne derse o oluyor ama bu Bilgiyi paylaşmak istedim yine de. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin.
SemihDamlaDalan nilo81 şuana kadar duyduğum en saçma ve ilginç soru öyle şey olabilir mi hiç neden cahilce düşünüyorsunuz
Cansummm nilo81 bana her ne kadar günah gelse de birinden duymuştum 2 kız çocuğunun üstüne dua ile erkek bebek yapacakmış. Tam detayını bilmiyorum ama hamile kalmayı planladığında bir dua okunuyormuş ama ne zamana kadar bilmiyorum bebeğin adını Muhammet(sav) koymak şartıyla yapılıyormuş ama. Dediğim gibi ama bana çok saçma gelmişti veren Allahım yeterki sağlıklı olsun kız erkek değişmez bence
deletedmom43 Kız günah 🙂 Öyle şey olur mu? Erkek sperminden Y verirse olur. Yoksa amuda kalksa da olmaz 🙂
Mutlulugum Yöntemi yok, banada sacma geldi. Saglikli olsun yeterli, bende hamile oldugum andan beri hep erkek hissettim ama doktorum kiza benzetti. Bunun cozumu yok esinden hangi sperm gelirse o olur cnm
Irmakk Mutlulugum aynen bende o kadar hislerimden emindim ki cinsiyetine baktırmaya bile gitmiyodum ama gittim doktor %80 kız dedi
deletedmom24 nilo81 tüp bebekte cinsiyet belirleniyor ama türkiyede yasak. Kıbrısta falan yapıyorlar. Dinen de caiz değil. Böyle bir soru hiç hoş değil Allah tan ne gelse kabulümüz..
Meralecrin Benimde bir kızım var tabi ikincisi değişik olsun istiyor insan şimdi oğluma hamileyim tek formülüm 5 vakit namaz kılıp dua etmek oldu hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir erkek evladı ver allahım dedim allah gönlüme göre verdi mesele yaradandan istemek o hayırlısı neyse onu veriyor çok şükür bu günüme