Eylul-mom3 Arkadaşlar 36 haftalık hamilelikte alt bölgede baskı her hareket edisinde sanki çıkıp gelecek hissi 🙈 ve duzenli bir ishal hali başladı bende sizde durumlar nasıl?
Seraparsln Eylul-mom3 canım ben 35 haftalık oldum. İshal falan yok ama bı damla su içsem hemen tuvalete gidiyorum sanki mideme inmeden idrar torbama iniyor gibi 😂😂 birde sanki pelvis kemigi ağrıları başladı hafiften ama çok hafif aşağıya baskıda arttı zaten göbeğim çok aşağıda 🤦
Gmzk8995 Eylul-mom3 36+4 olduk canım. Aşırı ödem ve mide yanması var bende 🤦🏻♀️ salı günü kontrolümüz var doktorumuzla konusup gönüllü Sezeryan olmayı düşünüyorum. Ayaklarım ellerim ödemden patlamak üzere 🥺 mide yanması desen kulak içime kadar yanıyorum ne yapsam ne içsem ne denesem fayda etmedi 😔🤦🏻♀️
Omerberat Eylul-mom3 36+1 deyim.iki haftayı aşkın alt taraf inanılmaz ağrıyor, sanki oradan çıkıp gelecek gibi. Hareket etmek zor geliyor artık.wc sorunu zaten başlı başına bir şey 🥴
Tatlisannedilekk Eylul-mom3 36+4üm çok ağırlaştım ağrılarım kasılmalarım sancılarım iyice arttı, halsizlik yorgunluk var, tuvaletten hiç çıkmıyorum, midem cayır cayır yanıyor, uykuya hasretim.. doğurmak istiyorum artık
Aymelt Kasıklarımda sanki elektiriklenmeler var her an doğacak gibi 🙈 kasıklarıma çok baskı yapıyor ve taşıyamıyorum
Gmzk8995 Defneada Çok fena çook 🤦🏻♀️😔 dayanılcak gibi değil artık geceleri yüksek yastıkta yatmaktan boynum tutulmuş bi sekilde uyanıyorum yüksek yastıkta fayda etmiyo gerçi ama bi umut işte 🥺 bakalım konusucam doktorumuzla. Sanada gecmis olsun canım benim 🙏🏻
Sozipek Eylul-mom3 merhaba 🤗36+1 günlük olduk kontrolümüz var.Benimde her yerim ayırıyor dizlerim kasıklarım 😕ve sıcak kilo birleşince maafoldum valla ama az kaldı 29 eylülde sezaryen olacağım inşallah