Deryaalper Ben 11haftalık hamıleyım Ayrıca kisttim de var,başlangıçta kanamam çok oldu kistten dolayı Sonra geçti bugün akşam üstü az birşey kanamam oldu bulattırmıs acaba sorun olurmu basına gelen varmı😞
Damlasim Deryaalper 2 kez düşük yaptım kanamaların arar ara oluyordu 11+5 te biride 9+5 te düşük yaptim
Deryaalper Damlasim bnm bi geldi gibi biraz bu saatte rahatsız edemem diye buraya yazdım yarın artık bakacağım insallah kisttendır
Gmzlp Benimde epey oldu bibucuk ay yattım şuan 29+5 hamileyim progestan fitil şeklinde alırsanız inşallah yardımcı olur doktorunuza basvurun
Deryaalper Gmzlp alıyordum bırakmamı söyledi korkuyorum artık yarın soracağım doktora teşekkür ederım
Hamzaninannesi Deryaalper elinde prohestan varsa bence icndoktorunuda ara yarın erkenden. Eğer kanaman oluyosa riskli gebelik geciriosan neden.biraktirmia ki. Aksine boyle dönemlerde doktorlar progestan sayısını günlük 2 ye 3 e çıkarıyor.
Deryaalper Hamzaninannesi kistte var ondan kanamam oluyordu hamıle degılkende hamıleykende oldu kullandım 3 tane günde sonra kanama gectı iyi gidiyor dedı o yüzden bıraktırdı