Evet arkadaşlar bende tüm hamile arkadaşlarım gibi burda ki doğum hikayelerini okurdum ve artık bende doğum hikayemi yazma fırsatını buldum bundan 2 hafta önce 3. Sezeryanım için gün aldık doktorumun bana verdiği tarih 07.09.2020 sanki o 2 hafta bana 2 yıl gibi geldi geçmek bilmedi bebeğimin kafası eski sezeryan dikişlerime baskı yaptığı için 38+3 günlükken doktorum alalım dedi ve o gün geldi sabah 7 buçukta evden çıktık annem eşim ve 2 kızım hastaneye gittik saat sekizde yatışım yapıldı ve dokuzda doğuma girdim spinal anestezi uygulandı ama bebeğimin doğduğu an uyuya kalmışım ağlama sesini duydum ve uyandım hemen koynuma verdiler kokladım öptüm canım oğlumu sonra odama çıktım ve oğlumu yanıma getirdiler bu duyguyu 3. Kez yaşıyorum hepsi birbirinden güzel duygular allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ama canı gönülden doğurup doğurup dışarı atanları allahım sana havale ediyorum nasıl 5 dakikalık zevkiniz için bir canı harcıyorsunuz allah sizi islah etsin neyse allahım sen evlatlarımıza van sağlığı ver onları hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip et amin 🙏